Oğlu intihar eden anne: "Çocuklarınıza sahip çıkın"

Oğlu intihar eden anne: "Çocuklarınıza sahip çıkın"
İzmir'de geçtiğimiz hafta kız arkadaşından ayrıldıktan sonra intihar eden 17 yaşındaki Alican Gülcan'ın ev hanımı annesi Gülsen Gülcan (36), ailelere seslenerek çocuklarına sahip çıkmalarını istedi.

Güzelbahçe 425 sokak, numara 55'te geçtiğimiz hafta yaşanan olayda, bayan kuaföründe çalışan 17 yaşındaki Alican Gülcan, yaklaşık bir yıldır beraber olduğu kız arkadaşının kendisinden ayrılmak istemesi nedeniyle bunalıma girerek kendisini iple tavana astı. Ev hanımı annesi Gülsen Gülcan tarafından tavanda asılı halde bulunan Alican, aşağıya indirilerek en yakın sağlık ocağına götürüldü. Sağlık ocağında yapılan kontrollerde Alican'ın öldüğü belirlendi. Geride herhangi bir not bırakmayan Alican'ın ölüm haberi, anne Gülsen Gülcan ile kahvehane sahibi baba Mehmet Gülcan'ı (46) yasa boğdu. Oğluyla kız arkadaşının yaklaşık bir yıldır birlikte olduklarını dile getiren Gülsen Gülcan, oğlunu tavanda asılı halde bulduğunda sarılmak istediğini fakat adeta şok yaşadığını söyledi. 

Oğlunu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan acılı anne, ailelere seslenerek çocuklarına sahip çıkmalarını istedi. Oğlundan böyle bir şeyi beklemediğini ve intihar edecek yapıda bir insan olmadığını belirten Gülcan, "Oğlumun ölümüne hala inanamıyorum. Böyle bir şeyi nasıl yaptı hala aklım almıyor. Buradan ailelere sesleniyorum. Çocuklarınızla ilgilenin, onlara sahip çıkın. Başkaları da aynı acıyı yaşamasın" diye konuştu. Oğlunun, kız arkadaşını çok sevdiğini söyleyen Gülsen Gülcan, "Oğlum izinli olduğu bir gün kız arkadaşıyla beni tanıştırdı. Oğlum, ben ve kız arkadaşı birlikte yemek yedik. Yemek esnasında kız arkadaşına 'Oğlumu seviyor musun' diye sordum. O da sevdiğini söyledi" dedi. 

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.