İşte kartel ahlaksızlığı!

İşte kartel ahlaksızlığı!
CHP'li Belediye'nin uygulamaları nedeniyle mağdur olduğunu Deniz Baykal'a anlatmaya çalışan çiftçinin başına gelenler, Kartel medyasının iki yüzlülüğünü bir kez daha ortaya çıkardı. Provokatör olduğu ortaya çıkan bir kişi ile Başbakan Erdoğan arasındaki d

Çiftçilikle alakası olmayan ve provokatör olduğu, daha önce de Tansu Çiller'e yönelik provokatif eylemde bulunduğu ortaya çıkan bir kişinin kışkırtıcı ifadeleri üzerine sarfettiği "ananı da al git" sözleri nedeniyle Başbakan Erdoğan'a yönelik karalama savaşı başlatan Kartel medyası Deniz Baykal'ın CHP tarafından mağdur edilmiş gerçek bir çiftçiye yönelik tavrı karşısında "işte kartel ahlakı bu" dedirten haberlere imza attı.  

ERDOĞAN'A ÖYLE...
"Belediye başkanınız arazilerimizi yağmaladı. Yardım edin" sözleriyle yardım isteyen Mersinli çiftçi Reyhan Kaş'a, "Çek git be kadın" diye karşılık veren Deniz Baykal'ın çiftçinin ısrarlı tutumu karşısında hittedlenmesi ve eliyle çiftçiye müdahale etmesi medyada da büyük yankı buldu.

BAYKAL'A GELİNCE BÖYLE... 
Ancak her zaman olduğu gibi Aydın Doğan'ın tetikçi takımı Deniz Baykal'ı aklamak için adeta manşet yarıştırdı. Kartelin tetikçi gazetesi Vatan, Deniz Baykal'ın mağdur çiftçiye yönelik hareketini ve hakaretlerini görmezden gelerek "Mersin’de bir kadın boğazına yapıştı" başlığı altında haberi şöyle verdi:

"Mersin’de bir kadın boğazına yapıştı"

"Mersin Büyükşehir Belediyesi binasına geldiği sırada, Reyhan Kaş adlı bir kadın, CHP lideri Deniz Baykal’ın yakasına yapıştı. CHP liderine önce seslenen Kaş, yanıt alamayınca Baykal’ın yakasından tutarak konuşmak istedi. Bunun üzerine partililerle kadın arasında itişme yaşandı. Baykal da bu sırada kadını boynundan tutarak kendisinden uzaklaştırmaya çalıştı. Kaş, görevliler tarafından uzaklaştırılınca Baykal da belediye binasına girdi. Reyhan Kaş, daha önce de Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen’in merkez Yenişehir ilçesi Kocavilayet Mevkiindeki seçim çalışmaları sırasında da gündeme gelmişti."
 
BU SÖZLERİ VE HARAKETİ GÖRMEDİLER...
Tetikçi Vatan, Deniz Baykal'ın mağdur kadın çiftçiye yönelik; "Alın şu kadını başımdan. Çek git be kadın" şeklindeki sözlerini ve elini kadının boğazına götürmesini görmezden geldi.

ERDOĞAN'A SAVAŞ AÇMIŞLARDI
Aynı kartel medyası, 2007 yılında Başbakan Erdoğan'ın Mersin gezisi sırasında provokatif bir eylemde bulunmuş, ancak daha sonra bütün foyası ortaya çıkan bir çiftçiye yönelik sözleri nedeniyle Başbakan Erdoğan'ı ve Ak Parti hükümetini yıpratma savaşı açmıştı. 

O ADAM PROVOKATÖR ÇIKTI
Halbu ki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ananı da al git’ diyerek polemik yaşadığı çiftçi Mustafa Kemal Öncel'in daha önce de bir belediye başkanına hakaret ettiği ortaya çıkmış, çarptırıldığı 315 YTL’lik para cezasını ödemeyince de cezaevine konulduğu ortaya çıkmıştı.

Öncelin marifetleri bununla da bitmiyor. Öncel, daha önce de Başbakan Tansu Çiller'e yönelik sözleriyle gündeme gelmişti.

Engin Kaşdaş-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.