Kocasını Alçoculara kaptırdı-MİZAH

Kocasını Alçoculara kaptırdı-MİZAH
Almanya’da yerleşik olan gurbetçi Türk kadını Meryem Mazlum, kocası Müslüm Mazlum’u tarikatçı “Nuri Alço”culara kaptırdı. Berlin Muhabirimiz Herta Berlin Hamburg’dan bildiriyor.


"KOCAM RAMAZAN'DA İÇKİ İÇERDİ, ŞİMDİ NAMAZ KILIYOR, KORKUYORUM" - HABER - TIKLA

“Aman Allahım! Almanya’da neler oluyor? Meryem kadının başına gurbette bu da mı gelecekti?” dedirten olay şöyle gelişti;

“Müslüm Mazlum, evine, gelenek-göreneklerine ve dinine bağlı mazbut bir insandı. Beş vakit namazını kılar, orucunu tutar, Kuran’ını okurdu. Hatta bu yıl eşiyle birlikte hacca gitmek için niyet etmiş ve özel bir tura para verip yazılmıştı. Ancak bir ay önce olanlar oldu, ‘evinin erkeği Müslüm’ değişerek ‘Alço’cu Müslüm’ oldu. Bir gece bir hemşehrisinin ısrarıyla ilk defa yakındaki Türk kafeteryasında ‘gazoz’ içmeye davet edilen Müslüm Mazlum, gece evine sarhoş döndü.

Olayın arka planını Zemin gazetesinden Nuriye Pakman’a röportaj veren eşi Meryem hanımdan dinliyoruz;

Okunmuş gazoz içirdiler

“Gettü, gettü, evimin direği, soframızın ıspanaklı böreği biricik kocam elden gettü. Hemi de çok güvendiğimiz Mihalıççık’lı bir hemşehrimiz yüzünden gettü. Bir gettü, pir gettü. Gazoz içmeye gettü, gidiş o gidiş. Herif bir daha aslına dönemedi. Cismen, bedenen geldi ama ruhen gettü. Kocamı resmen Alçoculara gaptırdım. Meğer o içilen gazoz ‘Nuri Alço’ denen zengin fabrikatör tarafından üretilen ‘Alçak’ marka bir gazozmuş. Bu gazoz meğersem büyülü, okunmuş bir gazozmuş. Bunu gızlara içiren alçaklar onlar bayılınca emellerine ulaşırlarmış. Hemi de evlenmeyip gızları ortada bırakırlarmış. İçen erkekler de değişip yoldan çıkar ve bunlar ne derlerse yaparlarmış. İşte bu yüzden bu gazozlara ‘Alçak gazoz’ denirmiş. Nitekim bizim herif de o alçağın ürettiği alçak gazozdan içerek değişti. Bambaşka bir adam oldu çıktı. ‘Artık ben çağdaş tarikatçıyım, Alçocuyum. Liderimiz Nuri Alço. Alço’ya uzanan eller kırılır. Hepimiz Nuriyiz, hepimiz Alço’yuz.’ deyip duruyor. Geceleri eline sprey boya alıp duvarlara 'Nuri Alço' diye yazıyor. Artık namaz neyim kılmıyor, yatırdığı hac parasını da geri istedi. Alıp Alço tarikatine bağışlayacakmış. Bunlar ‘Çağdaş Yaşam Okulları’ denen okullar açarak çocuklara ve gençlere ‘Bekaret niçin çağdışıdır? Bekaretinizden hemen kurtulun. Evlenip çoğalmak niçin gereksizdir? Çocuksuz bir dünya, Sarhoş olmadan içki içme yöntemi, Gazozlu ve gazozsuz kız tavlama yolları, Niçin maymundan geldik? ’ gibi dersler öğreteceklermiş. Tövbe tövbe…”

Gazozlar toplatılacak

Meryem Mazlum röportajda sözlerini şöyle tamamladı; “Eskiden namaz kılan kocam şimdi içkili alemlere katılıyor, barlara takılıyor, kadınlarla fink atıyor. Yani o başka alemlerin insanı oldu. Üstelik çocuklarla hiç ilgilenmediği ve eve para bırakmadığı gibi gibi beni de boşayacağını söyledi. N’olur ailemizi bu çağdaş yaşamcıların şerrinden, yuvamızı da yıkılmaktan koruyun. Başbakana ve hökümet yetkililerine buradan sesleniyorum. Müslüm'ü bu çağdaş tarikatçıların elinden kurtarın. Başları olan Alço denen herifi de hapse dıkın.”

Bu önemli gelişme üzerine savcılığın Emniyet güçlerini harekete geçirerek “Alço cemaati” üzerinde “Lingo lingo şişeler” isimli bir operasyon başlatması ve şişelenirken bizzat Nuri Alço tarafından tek tek içine tükürüldüğü anlaşılan okunmuş gazozları toplatması bekleniyor.

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.