Çocuk dizisi, Bursa'da 5 yaşındaki kızı öldürüyordu

Çocuk dizisi, Bursa'da 5 yaşındaki kızı öldürüyordu
5 yaşındaki çocuk dizi karakterine özenince ölümden döndü

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, her gün bir televizyon kanalında yayınlanan fantastik çocuk dizisindeki baş karakterin 'iksir' içerek kaybolmasından etkilenen 5 yaşındaki kız çocuğu, kaybolabilmek için bir şişe ateş düşürücü şurup içti. Annesine, "İksir yapıp içtim, ben de kaybolacağım" diyen çocuk ölümden döndü. 

Edinilen bilgiye göre, anne Nur S., mutfakta iş yaptığı sırada, odada televizyon izleyen kızı B.S.'nin uzun süre sessiz kalması üzerine odaya gittiğinde şaşkına döndü. Kızını koltuğun arkasında elinde boş ateş düşürücü şurup şişesi ile bulan anne, kızına şurubu içip içmediğini sordu. Kızının, dizideki karakterin adını vererek, "Ben de onun gibi olacağım. Onun gibi iksir yapıp içtim. Ben de kaybolacağım" demesi üzerine panikleyen anne Nur S., kızını Karacabey Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada 'ilaç zehirlenmesi' tanısı konulan küçük kız, Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Üç gün tedavi gören B.S., sağlığına kavuşmasının ardından bugün taburcu edildi. 

Çocuğuna bir daha bu tür diziler izlettirmeyeceğini söyleyen anne Nur S., çocukların psikolojilerinin bozulduğunu ifade etti. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.