Anne Yazıcıoğlu ve Güneş yılın anneleri seçildi

Anne Yazıcıoğlu ve Güneş yılın anneleri seçildi
İhlas Koleji yılın annelerini seçti.

İhlas Koleji tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Yılın Anneleri” ödülü, merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu ile İHA muhabiri İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş'e verildi. 
İhlas Koleji Okul Müdür Yardımcılarından Emre Çelik, Okul Aile Birliği Başkanı Cengiz Kaya, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Handan Özbek ve İhlas Koleji öğretmenlerinden Hülya Kızıl, Sivas'a giderek yılın annelerine ödüllerini verdiler.
Yapılan anket sonucu yılın annesi seçilen Fidan Yazıcıoğlu'nu evinde ziyaret eden İhlas Koleji yetkilileri, aileye başsağlığı diledi. İhlas Koleji öğretmenlerinden Hülya Kızıl, anne Yazıcıoğlu için yazdığı dörtlüğü ve merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun “Üşüyorum” şiirini okuması duygulu anların yaşanmasına neden oldu. İhlas Koleji öğrencilerinin yılın annesi seçtikleri Fidan Yazıcıoğlu'na plaketini teslim eden heyete, anne Fidan Yazıcıoğlu ve oğlu Yusuf Yazıcıoğlu teşekkür etti. 
İhlas Koleji yetkilileri, öğrencilerin yılın annesi seçtikleri İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş'i de evinde ziyaret ederek, başsağlığında bulundular. Yasemin Güneş'i İstanbul'da ağırlamak istediklerini, fakat çocuklarından dolayı ödülünü kendileri getirdiğini söyleyen yetkililer, daha sonra yılın annesi plaketini takdim ettiler. Burada Yasemin Güneş ile bir süre sohbet eden İhlas Koleji yetkilileri, daha sonra Sivas'tan ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.