Selma Kavaf 'tatil' sözü verdi

Selma Kavaf 'tatil' sözü verdi
Bir dizi açılış ve ziyaret amacıyla Bursa'ya gelen Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan 43 kız çocuğunu tatile göndereceklerini açıkladı.

Bakan Selma Aliye Kavaf, Karaağaç Mahallesi'ndeki rehabilitasyon merkezinin açılışının ardından merkez Yıldırım ilçesi Eşrefiler Caddesi üzerindeki Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaretinde, 13-18 yaş grubundaki kız çocuklarıyla sohbet eden Bakan Kavaf, "Kız çocuklarımızın dertlerini dinledik. Yoğun talepleri üzerine onları tatile göndereceğiz. Bu yaz yapılacak programla 43 kız çocuğunu 16'şarlı gruplar halinde tatile göndereceğiz. Tatil programını sürekli hale getirmek için çalışmalarda bulunacağız. Önümüzdeki yıldan itibaren teşekkür ve takdir belgesi alan çocuklarımızı tatile göndereceğiz" dedi. 

Bakan Kavaf'ın açıklamalarının ardından, ziyarette hazır bulunan Bursa merkez Yıldırım İlçe Belediye Başkanı Özgen Keskin de 10 kızın tatil masraflarını belediye olarak karşılayacaklarını kaydetti. Bakan Kavaf ve bareberindeki heyet, huzurevini de ziyaret ederek yaşlılarla sohbet etti. Bakan Kavaf, Cumalıkızık köyü kadınlarını da ziyaret ederek dertlerini dinledi. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.