Bunlar da şaşkın Ergenekoncular - KARA MİZAH

Bunlar da şaşkın Ergenekoncular - KARA MİZAH
“Bizimki hangi kanal, Kanal A mı?” “Yok yok Avrasya olabilir.” Bu ilginç diyaloglar, kendilerini destekleyen yayınlar yapan Avrasya TV’yi bile tanımayan Ergenekoncuların kendi aralarındaki bir telefon görüşmesinden alındı. İş

3. Ergenekon İddianamesinin sanıkları arasında “24 numaralı şüpheli” konumuyla yer alan Özel Harekat Dairesi eski Başkanı İbrahim Şahin’in telefon dinlemelerindeki ilginç bir ayrıntı, Ergenekoncuların hangi televizyon kanalının kendilerine ait olduğunu bile bilmediklerini ve başka bir kanalla karıştırdıklarını ortaya çıkardı.

İddianamede yer alan İbrahim Şahin’e ait bir telefon görüşmesinde, Ergenekoncuların, kendilerine yakın olan ve yine Ergenekon davası sanıklarından Türk Metal Sendikası Başkanı Mustafa Özbek’in sahibi olduğu “Avrasya TV”yi, Ergenekon karşıtı yayınlarıyla dikkatleri çeken “Kanal A” ile karıştırdıkları anlaşıldı.

Okuyanlara tebessüm ettiren konuşma 3. İddianamenin 1000. sayfasında şöyle yer alıyor;

BİZİM KANAL HANGİSİYDİ?

“Tape No. 9724 24.11.2007 tarihinde Asuman ile yaptığı telefon görüşmesinde özetle; Asuman’ın “Bensiz ne yapıyorsunuz Ankara’da?” dediği, İ. ŞAHİN’in “ne yapayım ya, biliyorsun durumu hala bekliyoz” dediği, Asuman’ın “Biliyom Başkanım, ne zaman harekete geçecez, öyle oturuyoz işte” “…başkanım bi şey soracaktım size, Kanal A ile bizim aramız iyi mi?” dediği, İ. ŞAHİN’in “bi dakka anlamıyorum ben, Erdal’a vereyim ben, yanımda, Erdal’la konuş” dediği ve telefonu Erdal’ın aldığı, Asuman’ın “ne yapıyon, şikayet ediyo hep, Erdal Abi ben şeyi sormuştum Başkanıma, ‘bu Kanal A ile bizim aramız iyi mi?’ diye sormuştum da, anlayamadı” dediği, Erdal’ın “zannetmiyom” “Değil değil Kanal A değil” dediği, Asuman’ın “hangisiydi bizimki?” dediği, Erdal’ın “Avrasya olabilir” dediği, Asuman’ın “haa tamam tamam bi konu var da, daha sonra yüzyüze konuşuruz iyi mi?” dediği, İ. ŞAHİN’in “tamam tamam oldu” dediği tespit edilmiştir”

Rıfat Yörük/Habervaktim/Özel Haber

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.