Bahçeli 4G'ye geçiyor (Mizah)

Bahçeli 4G'ye geçiyor (Mizah)
Ülkemize yeni giren ve henüz oturmayan 3G teknolojisi hala tartışılırken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bu teknolojiyi yıllardır başarıyla kullandığı ve tüm siyasetçilere tavsiye ettiği anlaşıldı. Bahçeli’nin çok kısa bir süre sonra ülk

Habervaktim Araştırma-Karıştırma Servisinden Sıdkı Sıyrıldı’nın Ankara Balgat’taki parti genel merkezinden sızdırdığı bilgilere göre, 3G’yı yıllardır kullanan Bahçeli’nin çok kısa bir süre sonra yine ülkemizde ilk defa 4G’ye geçeceği öğrenildi.
 
İşte Sıdkı Sıyrıldı’nın sıdkımızı sıyıran, kanımızı donduran ve de haberci rakiplerimizi çatlatan müthiş haberi;

Bahçeli’nin 3G’si:  Gürültü, Gerilim, Ganimet

“MHP Lideri Devlet Bahçeli 3G’yi yıllardır kullanıyor” Bu müthiş iddiayı partinin çaycısı Bozkurt Kamil’den öğrenir öğrenmez hemen girişimlere başladım. Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleri dahil gizli-açık görüşmeler yaptım. İtiraf edeyim ki çok zorlandım. Sonunda bazı partililer dillerinin altındaki baklayı çıkarınca baklavayı kazandım.

Olayın mahiyeti şöyle;

Bahçeli’nin yıllardır kullandığı 3G meğer “telefon teknolojisinde gelinen son nokta” olarak sunulan “Üçüncü nesil” teknolojisi değilmiş. Bahçeli’nin 3G’si yıllardır uyguladığı politikaların başharflerinden oluşan şu formülmüş: “Gürültü, Gerilim, Ganimet”

Bu formülü biraz daha açarsak, Bahçeli’nin siyasette başarılı olmak ve MHP liderliğini ölene dek bırakmamak için sürekli bağırarak-çağırarak gürültü yaptığı, bu gürültüye kızıp cevap verenler sayesinde ülkede gerilim çıktığı, onun da bu gerilimden nemalanarak ganimeti yani oyları toplayıp seçimlerde barajı aşmayı başardığı görülüyor.

Görüştüğümüz bazı siyasi gözlemciler, Bahçeli’nin çok kısa bir süre sonra yine ülkemizde ilk defa 4G’ye geçeceğini belirterek sonuncu G’nin “Gümleme” olacağını ve “Gürültü, Gerilim, Ganimet, Gümleme” formülünün Türk siyasetinde çok ses getireceğini belirttiler.

Ülkenin gürültü haritası

Öte yandan ülkemizin gürültü haritası çıkartıldı. Buna göre en çok gürültülü şehrin Ankara, en gürültülü yerin TBMM MHP Grubu civarı, en gürültülü günün de Salı olduğu öğrenildi. Bu sonucun Devlet Bahçeli’nin Salı günleri grup toplantısında yaptığı sert konuşmalarda çok bağırmasından kaynaklandığı alınan bilgiler arasında… Uzmanlar, Bahçeli’nin grup toplantısında özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bağırırken yaptıkları ölçümde ortaya çıkan şiddetli desibelin, Çarşı Grubunun Beşiktaş maçlarında yaptıkları tezahüratta çıkan gürültüden sonra ikinci geldiğini sözlerine eklediler.

Rıfat Yörük/Habervaktim/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.