AK Parti'den yaşlılara 'aktif yaşlanma ödülü'

AK Parti'den yaşlılara 'aktif yaşlanma ödülü'
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul İl Başkanlığı, BM Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle birçok yaşlıya 'Aktif Yaşlanma Ödülü' verdi. AK Parti İl Başkanı Babuşcu, yaşlıları rahat ettirmenin, onlara saygı, özen ve ilgi göstermenin hem insani, he

BM Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle AK Parti İstanbul İl binasında düzenlenen toplantıya; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Pabuşcu ve ödül alacak yaşlılar katıldı.

Törende konuşan Nükhet Hotar, Türk toplumunun yaşlıları her zaman hatırlayan bir toplum olduğunu ifade etti. Hotar, ''Bize gelen isteklere göre, yaşlılar da sağlıklı oldukları sürece sosyal hayata katılmak ve çalışmak istiyor.'' şeklinde konuştu. Türkiye'de 10,5 milyon yaşlı nüfusun olduğunu kaydeden Hotar, AK Parti olarak, ortaya çıkacak sorunlara çözüm getirmek adına projeler hazırladıklarını belirtti.

Aziz Babuşcu da, yaşlanmanın, yaşamın en bilinen gerçeklerinden biri olduğunu belirterek, yaşlıları rahat ettirmenin, onlara saygı, özen ve ilgi göstermenin hem insani, hem toplumsal bir görev olduğunu ifade etti. Babuşcu, herkesin bir gün aynı süreci yaşayacağını hatırlatarak, ''Yaşlılarımıza gösterdiğimiz bütün ilgi, saygı ve özen, kendi yaşlılığımıza

açtığımız bir kredi, yaşlılığımızda görmek istediğimiz vefaya yatırımdır.'' ifadelerini kullandı. Babuşcu konuşmasını şu veciz sözle bitirdi: "İlk başta anne-babalarımızın çocukları, Sonra çocuklarımızın anne-babası oluruz. Daha sonra anne-babamızın anne-babası, En sonunda da çocuklarımızın çocukları oluruz."

Konuşmaların ardından yaşlılara 'Aktif Yaşlanma Ödülü' verildi.
(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.