Baykal'ı Facebook'ta ne hâle getirdiler!

Baykal'ı Facebook'ta ne hâle getirdiler!
Deniz Baykal’ın başörtüsü çelişkisi, dünyanın en kalabalık sosyal ağ sitelerinden biri olan Facebook'ta üyeler tarafından gündeme alınarak mizah konusu yapılıyor. “Baykal türban taksın, belki oy veririz” veya “Baykal’ın başör

İLGİNÇ GALERİYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

SAMET DOĞAN/HABERVAKTİM

Baykal’ın dini siyasetle istimrar ettiğini düşünen grup üyeleri, türban ve çarşaf gibi çeşitli açılımlar yapmaya çalışan CHP’de her defasında ilginç paradokslar yaşandığı ve bununda insanları şaşkına çevirdiği yorumlarla ifade ediliyor. Çarşaf “gericiliğin simgesidir” diyen CHP zihniyetinin bir taraftan da çarşaf ve türban açılımı yapmaya çalışmasına artık gülünüp geçiliyor. 

İşte, "Baykal Türban Taksın, Belki Oy Veririz Grubu"nun sayfayı kurma sebebi:

“22 Temmuz seçimi öncesi 'Türbanı serbest bırakacağım' deyip seçimde umduğunu bulamayınca kanunu Anayasa Mahkemesi'ne götüren, yerel seçimler yaklaşınca da çarşaf açılımı ve her mahalleye Kur’an kursu açmak gibi çıkışlar yapan Baykal’a bir öneri: Baykal türban taksın, belki oy veririz"

Fotoğraflarla da desteklenen gruplardan ilginç olanları sadece bununla sınırlı değil. “No Baykal, Baykal istifa etsin diyenler”, “Bu guruba sessiz kalmayın-Anti Baykal” gibi gruplarla birlikte, eğlence gruplarında da "23 Nisan'da Baykal'a bir günlük Başbakanlık verilsin... Adolf Baykal... Baykal ile Tayyip kanki olsun diyenler..." gibi ilginç tasarımlı Baykal resimleri yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.