Deniz Feneri gezici giyim mağazalar zincirini genişletiyor

Deniz Feneri gezici giyim mağazalar zincirini genişletiyor
Deniz Feneri 2009 başından beri 54 bin 641 kişiye 12 milyon 64 bin 866 TL giyim yardımı yaptı.

Deniz Feneri gezici giyim mağazalarına bir yenisini daha Bursa’da ekledi. 

Bursa’dan yardım talebiyle Deniz Feneri’ne başvuran aileler Deniz Feneri gönüllüleri tarafından tek tek evlerinde ziyaret edilerek sosyal ekonomik durumları hakkında bilgi alındı.
Yoksulluğu tespit edilen ailelere giyim yardımlarını ulaştırabilmek için Bursa’da uygun bir mekan bulundu ve kısa bir sürede mağaza haline getirildi.

Mağaza, 6 Kasım 2009 Cuma günü AKP Milletvekili Ali Kul, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Muhsin Özlükurt, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Mutluer, Deniz Feneri Genel Sekreteri Recep Koçak, Deniz Feneri Yönetim Kurulu Üyesi Osman Acun, basın mensupları, Deniz Feneri Bursa bağışçı ve gönülleri ile Bursalı vatandaşların katılımıyla açıldı.

Açılışta ev sahibi olarak konuşma yapan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, mağazanın kendi ilçe sınırları içerisinde faaliyet vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
AKP Milletvekili Ali Kul, paylaşmanın ve beraberinde getireceği birlik duygusunun önemine değinirken, “bugünümüzü ve yarınımızı garanti altına almak için yardımlaşmalı ve bu tür kurumlara destek vermeye devam etmeliyiz” cümlelerini sözlerine ekledi.

Derneğin Genel Sekreteri Recep Koçak, her türlü baskıya ve haksız iftiralara rağmen dün olduğu gibi, bugün ve yarın da çalışmaya, ihtiyaç sahibi ailelerle buluşmaya devam edeceklerini söyledi.
Açılış sonrasında mağazayı gezen davetliler, mağazada bulunan ürünler ve işleyişi hakkında bilgi edindiler.

1 Aralık 2009 Salı yani Kurban Bayramı sonuna kadar açık kalacak mağazadan 300 ihtiyaç sahibi ailenin 1350 üyesi tüm giyim ihtiyaçlarını karşılayacak.

Ailelerin mağaza ortamında kendi beğenilerine uygun olarak alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla faaliyete geçirilen mağazada ayakkabıdan- terliğe- pantolondan-çoraba, kırtasiye malzemelerinden- oyuncaklara kadar her türlü ihtiyaca cevap verecek malzeme bulunuyor.
Randevu usulüyle mağazaya davet edilen 1350 kişi, kıyafetlerini beğenilerine göre gönüllerince seçerek, tek tek deneyerek alacak. Hayatlarında ilk kez ödeyip ödeyememeyi düşünmeden alışveriş yapacak aileler bu Kurban bayramını yepyeni bayramlıklarla geçirecekler.
Deniz Feneri kurban bayramı boyunca aynı ailelere Bursa Gezici Giyim Mağazası’ndan kurban eti dağıtımı da gerçekleştirecek. Bayram boyunca 300 Bursalı ihtiyaç sahibi aileye toplam 1500kg et dağıtımı gerçekleştirilecek.

Şükraniye Mahallesi, Ankara Yolu Caddesi, No:180/A Yıldırım Bursa adresinde bulunan ve 0533 207 65 75 – 0506 613 61 95 numaralı telefonlardan ulaşılabilen giyim mağazasından ayrıca Deniz Feneri ile ilgili her türlü bilgiye de ulaşılabilir.

Deniz Feneri 2009 yılı başından itibaren Türkiye’de Afyon, Aksaray, Antalya, Denizli, Düzce, Kocaeli, Manisa, Sakarya, Çorum, Şanlıurfa, Hatay, Nevşehir ve Bursa illerinde olmak üzere 13 gezici giyim mağazası açtı.

Deniz Feneri 6 sabit ve 13 gezici giyim mağazası aracılığıyla 22. Bin kişiye 3 milyon 918 bin 724 TL’lik giyim yardımı ulaştırdı.

Deniz Feneri 2009 yılı başından beri 54 bin 641 kişiye 12 milyon 64 bin 866 TL giyim yardımında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.