Öfkeli koca karısını öldürüp intihar etti

Öfkeli koca karısını öldürüp intihar etti
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde cinnet getiren şahıs, ayrılmak üzere olan karısını öldürdükten sonra intihar etti. İki çocuk sahibi çiftin ayrı yaşadığı, öfkeli kocanın borçları yüzünden işinden ayrıldığı öğrenildi.

Olay, akşam saat 22.00 sıralarında Karşıyaka 1828/6 sokak, 19 numarada bulunan apartmanda meydana geldi. Öztürk Kurt (38), aralarında boşanma davası olan ve ayrı yaşadığı eşi Nur Kurt'un (37) evine gelerek çocukların velayetini konuşmak istedi. İki çocuk sahibi çift, kısa süre sonra tartışmaya başladı. Anne ve babalarının tartışmaları üzerine B.E. (10) ve E. (5) isimli çocuklar alt kattaki yakınlarının yanına indi. Kurt çiftinin tartışması kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Öfkeli koca Öztürk Kurt, yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla eşi Nur Kurt'a ateş etti. Kaçmaya çalışan Nur Kurt, sırtından vurularak evin kapısında yere yığıldı. Karısını öldüren Öztürk Kurt, daha sonra tabancayla başına ateş ederek intihar etti. 

Silah seslerini duyan apartman sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine elen polis ekipleri kapıyı çilingir yardımıyla açarak içeri girdi. Yapılan incelemelerde, Öztürk Kurt'un kafasına sıktığı tek kurşunla hayatını kaybettiği, Nur Kurt'un da sırtına isabet eden dört kurşunla yaşamını yitirdiği belirlendi. Çiftin ölüm haberini alarak olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri olayla ilgili komşularının ifadelerine başvurdu. Evde herhangi bir intihar notuna rastlanmazken Öztürk Kurt'un İZULAŞ'ta otobüs şoförü olarak çalıştığı ve borçları yüzünden bir süre önce tazminatını alarak işi bıraktığı öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.