'Katil olmak istemiyorum' diyen genç, babasını ihbar etti

'Katil olmak istemiyorum' diyen genç, babasını ihbar etti
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir kişi, babasının kendisini katil edeceğini iddia ederek jandarmaya ihbarda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, M.K.(24), babasının kendisini katil etmek istediğini belirterek, jandarmaya ihbarda bulundu. İddiaya göre M.K.'nin babası M.K. ile M.S.K arasında birkaç yıl önce bir anlaşmazlık yüzünden husumet oldu.

Bu husumetten dolayı baba M.K. oğluna M.S.K.'yi öldürmesini söyledi. Aylarca oğlu üzerinde baskı kuran baba M.K., "Onu bugün vurup öldüreceksin." dedi.

M.K., "Ben katil olup, hapislerde çürümek ve kan davasına sebep olmak istemiyorum." diyerek teklifi kabul etmedi.

Bunun üzerine sinirlenen baba M.K., "Eğer onu öldürmezsen, yemin ediyorum ben seni öldüreceğim." dedi. Babası tarafından tehdit edilen ve baskılara dayanamayan M.K., jandarma karakoluna giderek babasını ihbar etti.

M.K.'nin ifadeleri doğrultusunda harakete geçen jandarma ekipleri baba M.K.'nin evine operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada 1 Kalaşnikof, Kalaşnikofa ait 3 şarjör, 90 adet Kalaşnikof mermisi, ruhsatsız 1 av tüfeği ile bu silaha ait 30 mermi ele geçirdi.

Silahlarla birlikte İlçe Jandarma Karakolu'na getirilen M.K. sorgulanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan M.K., oğlunu cinayete zorlamak, tehdit etmek ve silah bulundurmak suçlarından tutuklanarak Viranşehir Cezaevi'ne gönderildi. (CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.