Acılı anne beş gündür kayıp kızını arıyor

Acılı anne beş gündür kayıp kızını arıyor
Zonguldak Ereğli'de 5 gün önce 'çarşıya gidiyorum' diyerek evden ayrılan Gülsüm Celepçi'den (21) hala haber alınamadı. Anne Zeynep Celepçi, endişeyle bekleyişini sürdürüyor. Anne Celepçi, gözyaşları içinde kızının evine dönmesi çağrısında bulunuyor.

Ereğli'de yaşayan Celepçi ailesi, 5 günden bu yana kayıp olan kızını arıyor. Anne Zeynep Celepçi (39), kızının hayat dolu olduğunu ve bildikleri kadarı ile bir sorunu olmadığını söyledi. 

Genç kızın akraba evliliği yapmak istemediği için evden kaçmış olabileceği belirtiliyor. Anne Zeynep Celepçi, "Kızım bu nedenle evden kaçtıysan sana söz veriyorum, kiminle istersen seni onunla evlendireceğim. Yeter ki evine dön" diyerek gözyaşı döktü.

Zeynep Celepçi, kızı Gülsüm'ün 5 gün önce Gülüç Beldesi Örencik Mahallesi'ndeki evlerinden ayrıldığını, bir daha da dönmediğini söyledi. Kızının, 'çarşıya gidiyorum' diyerek evden ayrıldığını anlatan anne Celepçi, şöyle dedi: "Evden ayrılırken oldukça neşeliydi. Herhangi bir tedirginliği de yoktu. Akşam saatleri olduğunda gelmeyince telaşlandık. Eşim Nedim Celepçi (45) hemen polise haber verdi. 5 gün oldu. Hala kızımdan haber alamıyoruz. Hayatının tehlikede olmasından endişe ediyoruz. Kızımızı 2 yıl önce aynı zamanda kardeşimin oğlu olan Halil Celepçi (22) ile nişanlamıştık. Hatta vize işlemlerinde kolaylık olması amacıyla nikâhını da kıydırmıştık. Bayramın dördüncü günü kınasını yapacaktık. Ama şimdi bayramı onsuz geçireceğiz. Eğer evlenmek istemediği için kaçtıysa söz veriyorum, kimi istiyorsa ona vereceğim. Kızımın arkasında duracağım. Yeter ki evine dönsün."

Babası, 4 çocuk babası Nedim Celepçi de Savcılığa da bildirdiklerini belirterek, "Polis her yerde kızımı arıyor. Biz de aramadık yer bırakmıyoruz. Cep telefonunu da açmıyor. Hala olayın şokunu yaşıyoruz. Endişeliyim." dedi.

Kayıp kızın büyükbabası İbrahim Celepçi (67) ile eşi Azime Celepçi (67) ise yaşlı gözlerle geri dönmesi çağrısında bulundukları torunlarına kavuşmayı beklediklerini dile getirdi.

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.