Kimse Yok Mu, Ağrı'da gönülleri fethetti

Kimse Yok Mu, Ağrı'da gönülleri fethetti
Kimse Yok Mu Derneği Ağrı Şubesi ve Ağrı Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) tarafından organize edilen, kurban bayramı dolayısı ile Türkiye'nin farklı illerinden gelen hayırsever işadamları, birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren kapı kapı dolaşıp kur

İhtiyaç sahibi aileleri bayramda yalnız bırakmamak ve ihtiyaçlarını bir nebze olsun giderebilmek amacıyla yola çıkan Almanya, Konya, Ankara, Aksaray, Trabzon'dan gelen 76 hayırsever iş adamı gördükleri manzara karşısında çok etkilendiklerini ifade ettiler. 

Ağrı merkez Fatih Mahallesinde oturan, maddi durumunun yetersiz olduğunu belirten Neriman Sucu (40), altı çocuğu olduğunu, kocasının işsiz olduğunu ifade etti. Kimse Yok Mu yetkililerine şeker ikram eden Sucu, kendilerini bu bayramda yalnız bırakmadıkları için yetkililere teşekkür etti.

Yapılan yardımlara ilişkin açıklamada bulunan AGİAD Başkanı Mehmet Akbaş, Kurban boyunca 150 büyükbaş hayvan kesmeyi hedeflediklerini ve bunun yanında bin aileye ulaşmayı amaçladıklarını söyledi. Sadece bunla kalmayıp ihtiyaç sahiplerine giysi yardımında da bulunduklarının altını çizen Akbaş, Bayram'da ihtiyaç sahiplerine kurban dağıtmak için kilometrelerce uzaktan gelen hayırsever işadamlarına teşekkür ederek, demokratik açılımın tartışıldığı bu günlerde bu çalışmanın herkese örnek olması gerektiğini dile getirdi.

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.