Kimse Yok Mu, Adıyaman'da binlerce aileyi sevindirdi

Kimse Yok Mu, Adıyaman'da binlerce aileyi sevindirdi
Kimse Yok mu Derneği Adıyaman'daki binlerce fakir aileye kurban eti dağıtarak, iki bayramı birden yaşattı. İstanbul ve Yalova gibi batı illerinden Adıyaman'a gelen işadamları ve esnaf kapı kapı dolaşarak et dağıttı. 

Bayramı Güneydoğu halkı ile geçirmek için gelen onlarca işadamı ve esnaf grubu, Adıyaman'da cadde ve sokaklarına dağılarak kurban eti ve hediyeler dağıttı. Yardıma muhtaç ailelere kurban etinin yanında giyim ve oyuncak yardımı da yaptı.

Birçok ilden gelen Kimse Yok mu Derneği gönüllüsü iş adamı Adıyaman'da bulunan binlerce fakir ailenin duasını aldı. Kimse Yok Mu Derneği gönüllüsü İstanbul'dan gelen İş Adamı Zeynel İnci, şimdiye kadar bu kadar sevinçli bir bayram geçirmediğini söyleyerek, "Yıllardır ailemizle bayram geçiriyoruz. Bu bayramı Güneydoğu'da geçirmek için arkadaşlarımızla sözleştik. İlk defa bu kadar güzel bir bayram geçirdim. Bu organizasyonda bize öncülük eden herkesten Allah razı olsun diyorum." dedi.

İstanbullu işadamlarından Ali Çetrefli de "Yıllardır mahrum bıraktığımız bu vatandaşlarımızın şimdi gönlünü alıyoruz. Paylaşmanın zevkini şimdi daha iyi anlıyoruz. Güneydoğu'nun insanının ne kadar sıcak ve samimi olduklarına şahit oluyoruz. Onların hayır duasını almak her şeye bedel değil midir? Buna vesile olan büyüklerimize çok çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.