Cansuyu’nun merhamet eli dünyayı sardı

Cansuyu’nun merhamet eli dünyayı sardı
Cansuyu, bu kurbanda da ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmadı. Hayırseverlerin emanetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Cansuyu, yüz binlerce kişiye bayram sevinci yaşattı. Toplamda 20 bin 238 hisse kurban kesen dernek, 38 ülkede gerçekleştirdiği organi

Cansuyu her yıl olduğu gibi 2009 yılı Kurban Bayramı’nda da Türkiye’de ve dünyanın açlık, yoksulluk, afet, ve işgallerle mücadele eden bölgelerinde kurban kesti. Türkiye’de 10 bin 221 hisse kurban kesen Cansuyu, 58 ilde kurban etlerini 200 bin ihtiyaç sahibine ulaştırarak onlara bayram sevinci yaşattı. Hayırseverlerin bağışladığı kurbanları Türkiye başta olmak üzere dünyanın 38 ülkesine ulaştıran Cansuyu, yurt dışında kestiği 10 bin 17 hisse kurbanı 200 bin ihtiyaç sahibine ulaştırdı. 

Cansuyu, toplamda 20 bin 238 hisse kurban keserek 400 bin ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürdü. Kurban kesimleri vekalet verenlerin isimleri okunarak gerçekleştirildi. Kesilen kurbanların tamamını et olarak yoksullara ulaştıran Cansuyu ekipleri toplumlar arasındaki dayanışma duygusunun gelişmesine katkıda bulunmuş oldu.

‘Emanetleri ulaştırmanın huzuru içindeyiz’

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, bir kurban organizasyonunu daha başarıyla tamamlayarak hayırseverlerin emanetlerini eksiksiz bir şekilde gerçek sahiplerine ulaştırmanın huzuru içinde olduklarını ifade etti. Dernek olarak 20 bin 238 hisse kurban keserek kurban etlerini 400 bini aşkın ihtiyaç sahibinin sofrasına ulaştırdıklarını kaydeden Köylü, düzenledikleri bu organizasyonla toplumlar arasındaki kardeşliğin ve dayanışmanın pekişmesine vesile olduklarını söyledi. Kurban’ın insanları Allah’a yakınlaştırdığı kadar toplumların da kaynaşmasına vesile olduğunun altını çizen Köylü, bu hayırlı hizmetin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen Cansuyu günülülerine ve kurbanlarını Cansuyu’na bağışlayan hayırseverlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.