makdis.com'dan yine bir ilk

makdis.com'dan yine bir ilk
Sanatçılar üşenmediler, ölmüş kelebek kanatlarının renk tonlarını kullanarak harika tablolar yaptılar.

Evet doğru okudunuz. Aşağıda resmini gördüğünüz tabloların tümü gerçek kelebek kanadından üretilmiş. Üstelik hiçbir yerinde hiçbir şekilde boya ve renklendirme kullanılmadan.

Bu nefis tablolar artık Türkiye’de de satışa çıkmış durumda. Tabloları ilk olarak Türkiye’de satışa çıkaran firma ise Makdis.com.

Makdis yetkilileri nefis tabloların büyük ilgi toplayacağından emin. Çünkü Türkiye’de bir benzeri yok. Üstelik ürünün benzersiz üstünlüğüne göre fiyatlar da müsait.

Özellikle yılbaşı hediyesi olarak da çok uygun ürünler.

Yeni işyeri açan arkadaşınıza, yeni ev alan bir akrabanıza veya çok sevdiğiniz bir insana şöyle okkalı bir hediye almak istiyorsanız bu tablolar harika bir alternatif olabilir.

Tablolarda çeşit de çok. Sıradan nakışlar, kız kulesi, cami, hat sanatı örnekleri … Kısacası herkesin zevkine hitap edebiliyor denilebilir.

Tabloları isteyenler görerek de alabiliyorlar. Makdis.com’u arayıp beğendiğiniz ürünleri kapınıza isteyebiliyorsunuz. Böylece ürünü görüp almak mümkün oluyor.







ÜRÜNLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Önemli bir başka konu da bu tabloların çoğunun sadece ve sadece bir adet olması. Yani beğendiğiniz tabloyu almakta gecikirseniz bir daha aynı tabloyu bulamayabilirsiniz. Telefonla bilgi almak veya sipariş vermek için: 0212 659 33 99 / www.makdis.com

Bu üründe ilk akla gelen kelebeklerin sanat eseri yapmak için öldürülmesi durumudur. Ancak hemen belirtelim, zaten ömrü bir iki gün olan kelebekler kendiliğinden öldükten sonra kullanılıyorlar ve burada kelebeklerin öldürülmesi söz konusu değildir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.