Coca Cola’dan bu defa da çöp çıktı

Coca Cola’dan bu defa da çöp çıktı
Daha önce içinden böcek, sinek, fare ve naylon parçası çıkan Yahudi sermayeli Amerikan içecek firması Coca Cola’nın içerisinden bu sefer de çöp çıktı.

Daha önce içerisinden böcek, sinek, fare, sigara izmariti ve naylon parçası çıkan, içerdiği E211 (Sodyum Benzoat) maddesi nedeniyle siroza ve DNA bozukluğuna neden olan ve gelirlerinin yüzde 50’sini Siyonist İsrail’e aktardığını açıklayan Yahudi sermayeli Amerikan içecek firması Coca Cola’nın içerisinden bu sefer de çöp çıktı.

“COLA’DAN 4 CM’LİK ÇÖP ÇIKTI”

Ankara’nın Keçiören ilçesi Aktepe Mahallesi’nde dükkan işleten Mecit Matur, bir müşterinin talebi üzerine dolaptan çıkardığı 200 ml Coca Cola şişesinin içerisinde yaklaşık 4 santim uzunluğunda çöp olduğunu fark etti. Matur, durumu Coca Cola’nın bölge dağıtım sorumlusuna bildirdi.

COCA COLA YETKİLİSİ: OLUR BÖYLE ŞEYLER
Bunun üzerine olayın ortaya çıkmasını istemeyen firma yetkilileri, “Ver ürünü değiştirelim. Daha önce de böyle şeyler oldu. Hiçbir şey olmadı” diyerek özürlü ürünü değiştirmek istedi. Coca Cola Ankara Fabrikası’ndan gelen bir şef ise “Ver götürelim. Yenisini getirelim. Sana birkaç fazla mal verelim. Bundan bir şey olmaz, daha önce de oldu” dedi. Ürünü teslim etmeyen Matur, mahkemeye başvurmayı düşündüğünü, ancak Coca Cola’nın çok güçlü olduğunu ve bu yüzden yargıya güvenemediğini söyledi.

BU KAÇINCI?
İçerisinden sık sık yabancı cisimlerin çıkması Coca Cola’nın ne kadar sağlıksız bir içecek olduğunu bir defa daha gözler önüne serdi. Bilindiği gibi; daha önce de Coca Cola ile Pepsi Cola’nın içinden sinek, böcek, fare, sigara izmariti ve tanımlanamayan çeşitli cisimler çıkmış ve söz konusu firmalar hakkında davalar açılmıştı. En son Rekabet Kurulu tarafından “sıfır şeker” yalanıyla piyasaya sürülen Coca Cola ve Pepsi ürünlerine ve reklamlarına tüketicileri yanıltıcı ve aldatıcı olduğu gerekçesiyle 60 bin YTL idari para cezası ve reklamlarını durdurma kararı verildi.

“DESTEK OLMAYALIM” ÇAĞRISI
Coca Cola’nın hem insan sağlığına zarar verdiğini hem de aktardığı paralarla Filistinli kardeşlerimizi yıllardır katlettiğini hatırlatan Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, “Kendi elimizle Filistinli kardeşlerimize zulüm götüremeyiz. İşte sadece bu nedenden dolayı bile Coca Cola’nın ülkemizde yasaklanması gerekir. Zor kanaat çocuklarımızın cebine koyduğumuz harçlıkların, masum halkların üstüne bomba olup yağmasına izin vermemeliyiz. Bizlere ve kardeşlerimize zulüm olarak geri dönecek ürünlere sarılmayalım” dedi.

COCA COLA İŞTE BÖYLE KATLEDİYOR 

COCA COLA'NIN SIR OLAN ÖZÜTÜ 

HASAN TOSUN - HAKAN ÖZYÜREK / VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.