Yalan söyleyen Yahudi profesörü rezil etti

Yalan söyleyen Yahudi profesörü rezil etti
İsrail bir yandan Filistin’in Gazze Şeridi’nde kundaktaki bebekler dahil Filistinlilere katliam uygularken, öte yandan akademisyenleri, gazetecileri ve halkla ilişkiler uzmanlarıyla da ‘Sivillerin öldürülmesinden İsrail sorumlu değild

EL CEZİRE'YE 'NEDEN KATLİAMI GÖSTERİYORSUN' KÜSTAHLIĞI 

CANLI YAYINDA GENERAL KÜSTAHLIĞI

HÜRRİYET, SİYONİSTLERDEN DAHA DA ÇİRKEFLEŞTİ 

BBC SPİKERİ, VAHŞETE BÖYLE İSYAN ETTİ

YAHUDİ PROFESÖRÜN YALANINI YÜZÜNE VURDU

İsrail’in bu propagandasını dillendirenlerden Yahudi Profesör Efraim Inbar’ın “sivillerin öldürülmesinden İsrail değil, HAMAS sorumludur” sözlerine Ortadoğu ile ilgili kitaplarıyla tanınan İngiliz araştırmacı Patrick Seale sert tepki gösterdi.
El Cezire televizyonunun ‘Perde Arkası’ programına konuk olan İngiliz araştırmacı Patrick Seale, İsrailli Profesör Efraim Inbar ile El- Kudsül-Arabi Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdulbari Atvan, Gazze’deki katliamı ele aldı. 

HAMAS’I SUÇLADI
El Cezire spikeri Imran Garda’nın ‘Gazze’de katledilen çocuklar ve diğer siviller için ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna İsrailli Profesör Efraim Inbar, “İsrail bunlardan sorumlu değildir. HAMAS 8 yıldır bizlere roket atıyor. Bizler kendimizi savunuyoruz. HAMAS barış istemiyor. HAMAS, İsrail’in varlığını istemiyor. ” şeklindeki cevabına İngiliz Patrick Seale sert tepki gösterdi.

BUNLAR İSRAİL’İN PROPAGANDASI
Seale, Inbar’ın bu sözlerinin tamamen İsrail propagandasından ibaret olduğunu belirterek, “20 yılda İsrail binlerce Filistinli katletti ama sadece 20 İsrailli öldürüldü. HAMAS, barış için birçok iddiasından vazgeçti ve ılımlı bir tavır gösterdi. Ama İsrail, Filistinlilerle kesinlikle barış istemiyor. İsrail’in amacı Filistinlileri radikalleştirerek, kendi durumunu sağlamlaştırmaktır. İsrail, kurulduğundan bu yana tek amaç güdüyor. O da, Filistin topraklarının tamamına sahip olmak” dedi.

GAZZE, YAHUDİ TOPLAMA KAMPINDAN DAHA KÖTÜ
Inbar’ın, Filistinlilerin katledilmesine yönelik soğukkanlı sözlerine Abdulbari Atvan da, “Bu sözler karşısında tamamen şok oldum. Bugün Gazze’de yaşananlar, bir toplama kampından daha kötü. İkinci Dünya Savaşı’ndaki Yahudi toplama kamplarına en azından havadan, karadan ve denizden bomba yağmıyordu” dedi.

Mehmet Nedim Aslan-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.