‘Yahudi dostu olmazsan…’

‘Yahudi dostu olmazsan…’
Amerika’nın 44. Başkanı olarak dün görevine başlayan Barack Hüseyin Obama’nın ABD’nin İsrail’e karşı izlediği geleneksel ‘en iyi müttefik’ politikasını sürdürüp sürdürmeyeceği belirsizliğini korurken, Yahudi lobisi a

KATİL PERES, SONUNDA AĞZINDAKİ BAKLAYI ÇIKARDI 

YAHUDİLERDEN OBAMA'YA 10 EMİR 

YAHUDİLER, ERDOĞAN'A BÖYLE HAKARET ETTİ

YAHUDİ TERÖR ÖRGÜTÜ LİDERLİĞİ YAPTI

İsrail kurulmadan önce Araplara karşı etnik temizlik yapan Yahudi terör örgütlerine liderlik yapan İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, Obama’ya gönderdiği kutlama mesajında, Obama’nın İsrail’in çok iyi bir dostu olmak zorunda olduğunu, çünkü Obama’nın ülkenin umutlarını ve hedeflerini paylaştığını söyledi.

‘KUDÜS’TEN DUA EDİYORUM’

“Kudüs’ten Obama’nın Amerika Birleşik Devletleri’nin büyük bir başkanı olması için dua ediyorum. Çünkü büyük bir başkan olmak teröre karşı savaş demektir” diyen Peres, Obama’nın İsrail’in çok iyi dostu olacağından emin olduğunu belirtti.

YAHUDİLER SENİ UNUTMAYACAK

Peres, geçtiğimiz Pazartesi günü görevi bırakan George Bush’a gönderdiği mesajda da, “Eğer dünya Hitler’e karşı gösterdiği tepkiyi senin gibi Saddam’a da gösterseydi, milyonlarca hayat kurtarılırdı. Siz, dünyaya ve Yahudilere tarihi bir katkıda bulundunuz. Biz bunu her zaman hatırlayacağı” dedi.

Habervaktim-dışhaberler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.