Yahudiler Erdoğan’a kin kustu

Yahudiler Erdoğan’a kin kustu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’in Gazze’deki vahşetini eleştiren sözleri nedeniyle İsrail’deki Yahudiler adeta çılgına döndü.

HALİD MEŞAL: ARTIK İSRAİL'DEN KORKMANIZA GEREK YOK

YALAN SÖYLEYEN YAHUDİ PROFESÖRÜ REZİL ETTİ! 

ERDOĞAN: İSRAİL BM'DEN ATILSIN


Erdoğan’ın ‘İsrail BM’den atılmalı” sözlerini okuyucularına ‘flaş’ haber olarak duyuran İsrail gazeteleri, Erdoğan’ın “Birleşmiş Milletler’in kararlarına uymayan bir ülke, nasıl olur da BM kapısından içeri giriyor” sözlerini öne çıkardı.

‘İSRAİL, PKK VE ERMENİLERİ DESTEKLESİN’

İsrail’in şiddet yanlısı Jerusalem Post gazetesinin haberine yazılan yorumlarda Yahudilerin Erdoğan’a büyük bir kızgınlık gösterdiği görüldü. Erdoğan’a hakaret içeren yorumlar yapan Yahudi okuyuculardan bazıları, İsrail’in PKK ve Ermenileri Türkiye’ye karşı desteklemesi önerisinde bulunurken, bazı okuyucular da, “Silaha gelince İsrail’in arkadaşı oluyorsunuz ama şimdi İsrail’i kınıyorsunuz. Umarım Türkiye için karanlık günler gelir” ifadelerini kullandı.

HAHAM’DAN ERDOĞAN’A AĞIR HAKARET

Erdoğan’ın sözlerine en sert tepkiyi ise Jerusalem Post gazetesinin haberine yorum yapan Haham Izzy Lahm yaptı. Erdoğan’a ‘yumurta kafa’ diye hakaret eden Haham Lahm, “Sizin ülkeniz ne zaman Filistinlileri terörden vazgeçirmeye çalıştı. Yahudilerden nefret eden bir Müslüman. Kürtlere iyi dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

(habervaktim.com – Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.