Yahudiler Erdoğan için darbe çağrısı yaptı!

Yahudiler Erdoğan için darbe çağrısı yaptı!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Davos’ta Filistin halkına yönelik katliamı savunan İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres’in yalanını yüzüne vurması, İsrail’deki katliamı destekleyen Yahudilerin tepkisine neden oldu. İsrail gazeteler

YAHUDİLER ERDOĞAN'A KİN KUSTU!

İSRAİL BASINI GELİŞMEYİ ‘FLAŞ’ OLARAK DUYURDU

Erdoğan’ın sözlerinin büyük yankı uyandırdığı İsrail’de, İsrail gazeteleri gelişmeleri ‘flaş’ olarak duyurdu. Gazetelerin internet baskısındaki habere yorum yazan yüzlerce Yahudi, Erdoğan’a tepki duyarken, bazılarının Erdoğan’a yönelik hakaretleri dikkat çekti. Yahudilerden bazıları, Türkiye’nin Ermeni ve Kürtlere karşı suç işlediğini öne sürdü. “Türkiye beni iğrendiriyor” başlığıyla Erdoğan’a tepki gösteren bir Yahudi okuyucu, İsrail’in ‘uygar bir demokrasi’ olduğunu savundu. 

‘TÜRKİYE ZİYARET EDENLER İDİOTTUR’
Yorumculardan bir diğeri “Türkiye’yi ziyaret etmek isteyen varsa, onlar da Türk Başbakanı gibi idiotturlar” derken, bir başka yorumcu da, Türkiye’de askerin darbe yapmasını istedi. 

‘BU İŞİ ORDU TEMİZLER’
Amerika’dan yazan Yahudi yorumcu, “Bu Türk hükümeti İslamcı ve İran terörizminin destekçisidir. Şimdi hızlı bir şekilde Suriye’nin ikizi oluyor. Bu ülke daha ileri gitmeden, Amerika bu terör ülkesine karşı durmalı. Yıllar öncesinden bir darbe gerekliydi. Askeri darbe belki çok geç olabilir. Atatürk’ün laik Türkiye vizyonu şimdi tamamen ölü olabilir. Amerika ve İsrail, Ermenileri ve Kürtleri tamamen desteklemeli. Bizlerin şimdi ortak bir düşmanımız var, Türkiye” diye yazdı.

HABERVAKTİM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.