Aile destek ödemesi bitti mi 2024 ? Temmuz ayı Aile Destek Programı yardımı ne zaman yatacak?

Aile destek ödemesi bitti mi 2024 ? Temmuz ayı Aile Destek Programı yardımı ne zaman yatacak?
Aile destek ödemesi son başvuru tarihi, hak sahiplerinin dikkatini çekiyor. Hane halkının gelir durumuna göre belirlenen Aile Destek Programı, son olarak bir yıl daha uzatılmıştı. Programdan yararlananlar, 'Aile destek ödemesi ne zaman sona erecek, uzatılacak mı?' sorularına cevap arıyor.

Aile yardımı hak sahiplerine aylık olarak sunuluyor. Temmuz 2023 - Haziran 2024 dönemi için ödemeler uzatılmıştı. Haziran ayı ödemeleri bayram nedeniyle erken yapıldı. Şimdi gözler Temmuz ayında! Aile yardım programının sona erip ermediği ve Temmuz ayında ödeme yapılıp yapılmayacağı konusunda bilgi bekleniyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ BİTTİ Mİ?

Gelir durumuna göre belirlenen aile destek ödemesi 12 aylık bir süre için geçerli olacaktı. Yapılan açıklamada, bu 12 aylık sürenin son ödemesinin Temmuz ayında gerçekleştirileceği ve ardından sona ereceği belirtilmişti. Desteğin uzatılıp uzatılmayacağına dair henüz Bakanlık tarafından bir açıklama yapılmadı.

TEMMUZ AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile destek ödemeleri her ayın 15'inden itibaren hesaplara geçiyor. Temmuz ödemesinin de bu tarihten sonra hesaplar geçeceği düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.