Sandık Kokusu'nda büyük değişiklik! Yeni partneri belli oldu

Sandık Kokusu'nda büyük değişiklik! Yeni partneri belli oldu
Show TV’nin popüler projelerinden biri olan “Sandık Kokusu”nun ikinci sezonu için heyecan giderek artıyor. Sezonun yeni başrol oyuncusu merak konusu olurken, dizinin sevilen kadrosuna ünlü isim dahil oldu.

Show TV'nin O3 Medya imzalı dizisi "Sandık Kokusu"nun ikinci sezonunda ünlü isim o karaktere hayat verecek.

ENGİN ÖZTÜRK SANDIK KOKUSU'NUN BAŞROL OYUNCUSU OLDU

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Show TV'nin ikinci sezonu merakla beklenen dizisi Sandık Kokusu'nun yeni başrol karakteri Bora'nın kim olacağı merak konusuydu.

Engin Öztürk yeni sezonda ekrana iddialı bir rolle bomba gibi dönecek. Yakışıklı oyuncu Show TV'nin O3 Medya imzalı dizisi "Sandık Kokusu" dizisiyle el sıkıştı. Altan Dönmez'in yönetmen koltuğuna oturacağı dizide Öztürk, Karsu'nun (Özge Özpirinçci) hayatına girecek olan Bora'ya hayat verecek. Özge Özpirinçci'yle daha önce "Biz Böyleyiz" filminde rol alan başarılı oyuncu Demet Akbağ, Uğur Yücel, Necip Memili ve Meriç Aral gibi birbirinden ünlü oyunculardan oluşan ekibe güç katacak.

haber-fotografi-21.jpg

Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı dizinin hikâyesi yenilenecek ve dizi Uğur Yücel'in hayat verdiği Hasan'ın Urfa'da çekilen sahneleriyle açılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.