Gelinim Mutfakta 7. sezon tarihi | Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman sezon başlıyor?

Gelinim Mutfakta 7. sezon tarihi | Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman sezon başlıyor?
Gelinim Mutfakta hayranları için heyecan dolu bekleyiş sona eriyor! Kanal D'nin sevilen yarışma programı, Gelinim Mutfakta, 7. sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Aslı Hünel'in sunuculuğunda izleyiciyle buluşacak olan bu popüler programın yeni sezon tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta 7. sezon tarihi araştırılıyor. Yeni sezonda Aslı Hünel'in sunuculuğunda yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta yarışması büyük bir heyecanla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 7. sezon ne zaman başlıyor? İşte, Gelinim Mutfakta yeni sezon tarihi...

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Gelinim Mutfakta 7. sezonu ile 5 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Aslı Hünel'in sunuculuğunu üstleneceği bu sezon, hafta içi her gün saat 13.00'te Kanal D ekranlarında olacak. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte mutfakta kıyasıya rekabet, lezzet dolu tarifler ve eğlenceli anlar izleyicilerle buluşacak.

ASLI HÜNEL KİMDİR?

1977 yılında İstanbul'da doğan Aslı Hünel, ünlü oyuncu Saruhan Hünel'in kardeşidir. Annesi Arap, babası ise Selanik göçmenidir. Müzik kariyerine Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başlayan Hünel, 14 yaşında şan dersleri almaya başlamıştır. Türkiye'nin çeşitli noktalarında sahne alarak müzikseverlerle buluşan Hünel, "Bambaşka" isimli albümünde yer alan şarkılarını kliplendirmiştir.

Aslı Hünel, 12 Eylül 2021 tarihinden itibaren TGRT Haber kanalında Cem Küçük ile birlikte Günaydın Türkiye programını sunmuş, sonrasında Kanal D ekranlarında yayımlanan Gelinim Mutfakta adlı yarışma programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.