Bu apartmanda Yahudiler oturamaz!

Bu apartmanda Yahudiler oturamaz!
Burası Yahudilerin Filistin toprağını işgal ederek kurdukları ülke İsrail. ‘Bu apartmanda Yahudiler oturamaz’ politikasının gerçekleştiği yer yine İsrail. Gazze sınırındaki Aşkelon kentinde, Etiyopyalı Yahudilere ne kiralık ne de satılık ev ve

İSRAİL ORDUSU BAŞ HAHAMI GENERAL: FİLİSTİNLİ KATLETMEK SEVAPTIR 

'GAZZE'YE ATOM BOMBASI ATALIM' 

LANETLİLER GAZZE'Yİ BU HALE GETİRDİ-FOTO GALERİ 

YAHUDİLERDEN SİYAH YAHUDİLERE 'ZENCİ' SALDIRISI

Burası ne Avrupa, ne bir Arap ülkesi ne de Türkiye. Burası, Filistin toprakları üzerinde kurulmuş olan İsrail. Filistin toprakları üzerindeki katliamları örtbas etmek amacıyla, ‘dünyada Yahudi karşıtlığı yükseliyor’ propagandası yapan İsrail, örnek bir Yahudi karşıtlığı gerçekleştirdi.

ETİYOPYALI YAHUDİLERE EV YOK…
İsrail’in Gazze’de Filistinlilere yönelik katliamı nedeniyle Bursa’da bir restoran işletmecisinin ‘Buraya Yahudiler giremez’ afişini Türk medyasındaki İsrail lobisi günlerce ağzına dolayarak Filistinlilerin katledilmesini unutturmaya çalışadursun, Gazze sınırındaki Aşkelon kentinde, Etiyopyalı Yahudilere diğer Yahudilerce kiralık ev verilmediği ortaya çıktı.

“ETİYOPYALI YAHUDİLER OTURURSA, BİNANIN DEĞERİ DÜŞÜYOR”
Etiyopya’dan gelen Yahudi göçmenlere yeni evler bulmak için çalışan bir emlak ajansı, Aşkelon kentindeki bina sahiplerinin Etiyopyalı Yahudilere ev satmadıkları ya da kiralamadıklarını bildirdi. “Etiyopyalılar binanın değerini düşürüyor” gerekçesiyle Etiyopyalı Yahudilere ev vermeyen bir apartman sahibi, “Burada Etiyopyalı yok ve hiç olmayacak. Bu bizim politikamız. Buraya herkes gelebilir ama Etiyopyalılar gelemez. Apartmanların değerini korumak için bunu yapıyoruz” dediği kaydedildi.

“ORADA ETİYOPYALI OTURUYOR MU?”
Aşkelon’daki bir diğer apartman sahibi Yahudi de, bunun bir ırkçılık konusu olmadığını öne sürerek, “Gerçek bu. Etiyopyalılar binanın değerini düşürüyor. İnsanlar beni arayıp ev satın almak istediklerinde, ‘Orada Etiyopyalı oturuyor mu?’ diye soruyor” ifadelerini kullandı. 

(habervaktim.com – Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.