Paşada oruç yok!

Paşada oruç yok!
Ergenekon duruşmalarında Kur’an-ı Kerim’den ayetlerle savunma yapan Ergenekon sanığı Emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ün, oruç tutmadığı ortaya çıktı. Veli Küçük’ün yanı sıra eski Yüzbaşı Muzaffer Tekin ve İP Genel Başkanı Doğu Perinçe

KUR'AN-I KERİM'E BÜYÜK SAYGISIZLIK-TIKLAYINIZ

Ergenekon Terör Örgütü’nün yöneticisi olduğu iddiasıyla yargılanan Emekli Tuğgeneral Veli Küçük’ün söyledikleri ile uygulamaları birbiriyle çelişiyor. 

Veli Küçük, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Ergenekon davasının 106. duruşmasında mahkeme heyeti yerini almadan önce izleyicilerle yaptığı sohbet sırasında ilginç açıklamalarda bulundu. “Allah der ki 'siz şehitlere ölü demeyin, zira onlar diridirler'” diyerek Bakara Suresi’nin 154. ayetine atıfta bulunan Veli Küçük, “Siz de bize 'mahkûm' demeyin biz bu cumhuriyetin bekçileriyiz. Bu vatanı korumak için askerlik yapıyoruz” dedi. Veli Küçük, Kur’an-ı Kerim’den ayetlerle açıklamada bulunmasına rağmen Ramazan ayında oruç tutmuyor. Emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin de, Ramazan ayında oruç tutmuyor.

PEYGAMBERİMİZE DEVRİMCİ DİYOR, CENAZE NAMAZI KILIYOR AMA ORUÇ TUTMUYOR!

İşçi Partisi Genel Başkanı (İP) Doğu Perinçek de, oruç tutmayan Ergenekon sanıkları arasında… Doğu Perinçek, savunma yaparken sürekli su içiyor.

Doğu Perinçek, Mahmut Esat Bozkurt'un “Atatürk İhtilali” adlı kitabında Hazreti Muhammed'in “Yöneticileri fakir ölen milletler zengin olur, yöneticileri zenginleşen milletler de fakirleşir” sözüne yer vermişti.

Perinçek, kendisinin cenaze namazlarına katılarak cemaatle birlikte durduğunu ve kaybedilen kişiye son görevini yaptığını belirterek, “Hazreti Muhammed çok büyük bir devrimcidir. Dünyanın en büyük devrimcilerinden biridir. Bir kabile toplumundan çok büyük bir uygarlığa geçişe önderlik etmiştir. Hazreti Muhammed yalnızca peygamber olarak değil, aynı zamanda büyük bir devrim lideri olarak ele alınmalıdır. Doğu Perinçek'in değiştiği falan yok. Sadece tecrübemiz artıyor. Hep emekçi halka, vatanımıza, Atatürk devrimine bağlı kalacağız. Marks, Engels ve Hikmet Kıvılcımlı'dan öğrenmediyse sol da benden şunu öğrensin; Hazreti Muhammed büyük bir devrim lideridir. Bu aynı zamanda Türkiye'de laiklik konusundaki yanlışları da düzeltecektir. Laik, anti-laik kamplaşması ile ilgili bazı yapay, gerçeğe dayanmayan nedenler var, o nedenleri de ortadan kaldıracaktır” demişti.

KUR'AN-I KERİM'E BÜYÜK SAYGISIZLIK-TIKLAYINIZ

MUHAMMED EMİN-VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.