Dünya Gündemi İçin Yeni Bir Dergi: Sütun Haber

Dünya Gündemi İçin Yeni Bir Dergi: Sütun Haber
Haber dergisi olarak yayın dünyasına giren Sütun Haber Dergisi, Şubat ayı itibariyle 4. sayısını çıkardı. Dergide özellikle dünya gündeminden çok sayıda haber-yoruma yer veriliyor.

Yemen'de meydana gelen olaylar, Nijerya'daki katliamlar ve Müslümanlara yapılan zulümlerin okuyuca aktarıldığı Sütun Haber Dergisi; Haiti'de yaşanan büyük felakete de yer vererek bölgenin yaşadığı sıkıntıları ve can alıcı kareleri sunuyor.

Taliban'ın tekrar dünya gündemine oturması ile bölgeye giden ilk Türkiyeli gazeteci olan Adem Özköse ile bu konuda bir söyleşinin yapıldığı dergide Taliban hakkında çarpıcı bilgilere ulaşılabilir.

İç sayfalarda Türkiye gündemine de yer verilen dergide Mehmet Ali Ağca'nın tahliyesinden KCK operasyonlarına, JİTEM davasından Tayyip Erdoğan'ın Davos'a gitmemesine kadar daha birçok haber derlenmiş.

Türkiye'de 2010 Ocak ayına damgasını vuran El Kaide operasyonlarının derlendiği dergi, "Dünyadan Haberiniz Olsun!" sloganıyla aylık yayın yapacak. Derginin bu sayıdaki Sunuş yazısında "Geçen her sayımız ile daha da kaliteli haberler yapmaya başladığımızı belirterek kendimizi sürekli geliştirmekte olduğumuz müjdesini sizlere veriyor ve yapıcı eleştirilerinizi her zaman beklediğimizi bir kez daha yeniliyoruz." ifadelerine yer veriliyor.

Sütun Haber Dergisi'ne yayın hayatında başarılar diliyor; dünya gündemini matbu olarak Müslümanların ilgisine sunma çabasında Rabbimizden yardım diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.