Banderas “Müslüman” filmi çekecek

Banderas “Müslüman” filmi çekecek
Desperado ve Zorro filmlerinin başrol oyuncusu İspanyol aktör AntonioBanderas, Endülüs Emevileri'ne ait son sultanlık olan Granada Sultanı12. Muhammed'i beyaz perdeye aktarıyor. Sultan 12. Muhammed'in İspanyaKraliçesi İzeballe ve Kral Ferninad'a Eme

MEHMET NEDİM ASLAN'IN HABERİ...

Desperado ve Zorro filmlerinin başrol oyuncusu İspanyol aktör Antonio Banderas, Endülüs Emevileri'nin son sultanı 12. Muhammed'i anlatan bir film projesi üzerinde çalışıyor. Emevilerin İspanya'da kurduğu son sultanlık olan Granada Sultanı 12. Muhammed'in İspanya'ya teslim oluşunu anlatacak olan Banderas, filmin yapımcılığını ve senaryosunu da üstlenecek.

ENDÜLÜS KANI TAŞIDIĞINA İNANIYOR
Sinemayla sitesi Screendaily'nin haberine göre, 2012 yılında çekimlerine başlanması planlanan film için sponsor arayışlarını sürdüren Banderas, filmi İspanya'nın Endülisiya bölgesinde çekecek. Filmde, İspanyol General Gonzalo Fernandez de Cordoba'yı oynaması beklenen Banderas, iki yıl önce verdiği bir röportajda kendi köklerinin de Endülüs Emevileri'ne dayandığını ve Arap kanı taşıdığına inandığını söylemişti.

HABERVAKTİM.COM



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.