Sami Yusuf, rüzgâr gibi geçti

Sami Yusuf, rüzgâr gibi geçti
Danimarka'daki Türkiye kökenli girişimcilerin kurduğu Kompas Derneği kutlu doğum haftası münasebetiyle program düzenledi. Dünyaca ünlü müzisyen Sami Yusuf'un konser verdiği programda Türkiye'nin ünlü rock müziği sanatçılarından Kemal Kutlu da sahne aldı.

Danimarka'nın çeşitli yerlerinde yaşayan yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programda ayrıca Hafız Suat Göztok ve Hafız Lokman Ertaş izleyenlere enfes bir kuran ziyafeti çekti. 
Peygamber Efendimizin (sav) dünyaya teşrif edişi şerefine dünyanın pek çok ülkesince çeşitli kutlu doğum programları düzenleniyor. Danimarka'da bu programların öncüsü Kompas Derneği oldu. Dev bir organizasyon hazırlayan dernek, Danimarka'da yaşayan Müslümanları bir araya getirdi. Dünyaca ünlü Sami Yusuf da organizasyonda sahne almak için Danimarka'ya geldi. Danimarka'da ilk kez konser veren Sami Yusuf, tanınmış şarkılarının yanı sıra yeni albümü 'Wherever you are'dan (Her neredeysen) da şarkılar söyledi. Sami Yusuf yaklaşık 3 saat süren konseri boyunca izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
Organizasyon Danimarka'daki Müslümanları bir araya getirdi
Yaklaşık 300 bin Müslümanın yaşadığı Danimarka'da ilk kez Arap ve Türkiye kökenli Müslümanlar bir arada kutlu doğumu kutladılar. Başta Danimarka Müslümanları Ortak Konseyi Başkanı İsmet Müceddidi olmak üzere Danimarka'da yaşayan Müslüman cemaatinin önde gelen isimleri de programa büyük bir ilgi gösterdiler. Sami Yusuf hayranı olan pek çok kişi organizasyonun düzenlendiği Farum Arena'yı doldurdu.

DANİMARKALI HİPHOP GRUBU OUTLANDİSH GECENİN SÜRPRİZİ OLDU
Sami Yusuf konserinin en çarpıcı sürprizi şüphesiz Danimarka'nın önde gelen hiphop gruplarından Outlandish'in konser esnasında bir anda sahneye çıkması oldu. Sami Yusuf'a destek olmak için sahneye çıkan grup iki şarkı söyledi. İzleyicilerden tam not alan Outlandish grubu Sami Yusuf'unda da övgüsünü kazandı.

Cihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.