Caami borcu için konser verecek

Caami borcu için konser verecek
UNICEF'in ‘İyi Niyet Elçisi’ unvanını alacak olan Mustafa Sandal aynı zamanda Almanya'daki Kocatepe Camii’nin borçlarını kapamak için de bir konser verecek. Sandal, oğlunun doğumuyla daha da inançlı hale geldiğini söyledi.

Almanya’nın Aschaffenburg kentinde bulunan ve borç yüzünden dara düşen Kocatepe Camii Derneği’nin imdadına yetişen şarkıcı Mustafa Sandal çifte mutluluk yaşıyor. UNICEF anketinde ‘En sevilen Türk sanatçı’ seçilerek Avrupa İyi Niyet Elçisi unvanını alan Musta Sandal 17 Nisan’da kentin en görkemli mekanlarından Frankenstalz Arena’da gerçekleşecek gecede UNICEF Almanya Genel Müdürü tarafından plaketle onurlandırılacak.

CAMİ YARDIMI

Mustafa Sandal, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği Aschaffenburg Kocatepe Cami’nin borçları yüzünden kapısına kilit vurulma tehlikesine karşı da harekete geçti. 1995 yılında satın alınan dernek binası, 360 bin euro borcu yüzünden, zor günler yaşıyor. Birlik Başkanı Mehmet Uyar’ın, Mustafa Sandal’ın menajeri vasıtasıyla Musti’ye ulaştığı ve camiye yardım için söz aldığı açıklandı.

Sosyal sorumluluk projelerine karşı duyarlılığıyla tanınan sanatçı da dernek yararına konser verme kararı aldı. Bu konu hakkında Sandal “Böyle bir projeye destek vermekten çok mutluyum. Oğlum Yaman doğduktan sonra bu türlü anlamlı organizasyonlara karşı daha hassas oldum. O hayatımıza girdikten sonra gerçekten inançlı bir adam oldum. İnsan anne baba olmadan hayatın da kıymetini bilmiyor. Büyüklerim baba olunca anlarsın derlerdi” sözleriyle duygularını açıkladı. (Bugün)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.