İrfan Mektebi Mayıs 2010 sayısını çıkardı!

İrfan Mektebi Mayıs 2010 sayısını çıkardı!
İrfan Mektebi 42. Sayısında, Said Yavuz'un "Ruh nedir?" yazısını kapağa taşıyor.

İdris Tüzün, "Ateizmin sebepleri, neticeleri" yazısında maneviyat düşmanı dinsizliğin sebepleri ve insanın şahsî, toplum ve manevî hayatındaki vahim neticelerini anlatırken, Feridun Şamil, "Dilimizdeki işgalciler" yazısıyla milletin can damarlarından olan dilin, uydurukça kelimler tarafından nasıl işgal edildiğini anlatıyor. Cemal Erşen, "Tevâfuk mucizesi" makalesiyle Kur'an-ı Kerim'in göze görünen tevâfuk mucizesini tahlil ediyor.

Metin Said Serdengeçti, "Ne mutlu o adama ki, kendini bilip haddinden tecavüz etmez", Afra Betül Işıklı, "İki tohumun hikâyesi", Yunus Erdem, "İkinci Söz ve bakış açısı", Zafer Şık, "Kelimelerin İzdivacı", İsmail Kısa, "İnanıyorsanız, başarabilirsiniz", Halenur Serhad, "Gençlerle hasbihal", Mustafa Yankın, " Yazmak üzerine" gibi daha birçok yazı ve şiir ile birlikte "40 Ambar", "Sağlık", "Mercek" ve "Aşure" bölümleri okurlarına faydalı bilgiler sunuyor.

"Kur'an Yılı" sayfası ile Kur'an'ın indirilişinin 1400. yılını okurlarına duyuran İrfan Mektebi, düzenlediği"Kitabımız Kur'an-ı Kerim" konulu hikâye, makale ve şiir yarışmasına yeni kalemleri davet ediyor.

Aile-çocuk ekiyle de aile ve çocuk eğitimine katkı sağlayan güzel yazılar ailelere ve yuva kuracaklara rehberlik yapıyor.

İrfan Mektebi, abonelik için telefon: 0212 472 60 32 www.irfanmektebi.com

Ayrıntılı bilgi için:  
Telefon: 0212 4726032
Faks: 0212 6961386
E-posta: [email protected]
Web: www.irfanmektebi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.