İrfan Mektebi "Kur'ân 1400" özel sayısı çıktı!

İrfan Mektebi "Kur'ân 1400" özel sayısı çıktı!
İrfan Mektebi 44. sayısında okurlarının karşısına, içinde bulunduğumuz sene itibariyle Kur'ân adına anlamlı bir tanımlama çerçevesinde "Kur'ân 1400" özel sayısıyla çıkıyor. Bulmacasından aile-çocuk ekine kadar baştan sona Kur'ân'a â

Bu sayıda; Feridun Şamil "Kur'ân'ın dilinden Kur'ân " yazısında, kitabımız Kur'ân'ı en güzel anlatanın yine Kur'ân olduğunu anlatırken, İlyas Buçakçı "Kur'ân'ın Allah kelamı olduğunun delilleri" yazısıyla Kur'ân'ın ancak Allah kelamı olabileceği gerçeğini delillerini birbir gözler önüne seriyor. İdris Tüzün, "Kur'ân nedir?" makalesiyle Risâle-i Nur'da yapılan Kur'ân tarifini açıyor.

Cemal Erşen "Kur'ân'daki belâgatin fevkalâde tesiri", Dr. Mirza Akmescidli "Allah, Kur'ân'ı muhâfaza edenleri muhâfaza eder", Muhlis Körpe "Dünden bugüne Kur'ân", Zafer Şık "En faydalı ilaç Kur'ân", Asuman Cihan "Peygamber mucizeleriyle medeniyetlere yön veren Kur'ân", M. Said Serdengeçti "Kur'ân kıssaları ve hayata kattıkları anlam", Mehlika Yağmur "Kur'ân niçin Arapça" gibi daha birçok yazı ve şiir ile birlikte "40 Ambar" ve "Aşure" bölümleri okurlarına bekliyor.

İrfan Mektebi, Kur'ân 1400 münâsebetiyle düzenlediği "Kitabımız Kur'an-ı Kerim" konulu hikâye, makale ve şiir yarışmasına yeni kalemleri davet ediyor.

Aile-çocuk eki her zamanki gibi elden düşmeyeceğe benziyor.

İrfan Mektebi, abonelik için telefon: 0212 472 60 32 www.irfanmektebi.com

Ayrıntılı bilgi için:
Telefon: 0212 4726032
Faks: 0212 6961386
E-posta: [email protected]
Web: www.irfanmektebi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.