Özer: Referandumda 'evet' diyeceğim

Özer: Referandumda 'evet' diyeceğim
Ak Parti Beşiktaş İlçe Teşkilatı'nın verdiği iftar yemeğine katılan müzik yapımcısı Şahin Özer, referandumda 'evet' diyeceğini açıkladı. Özer, "Aydınlık bir Türkiye için 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'evet' oyu kullanacağım." dedi.

Şahin Özer, Ak Parti Beşiktaş İlçe Teşkilatı'nın Beşiktaş Meydanı'nda verdiği iftar yemeğine katıldı. Özer, iftar sonrası 12 Eylül'de yapılacak anayasa değişikliğine ilişkin referandumla ilgili düşüncelerini açıkladı.

Referandumda bir sanatçı ve sanatçı dostu olarak 'evet' oyu kullanacağını açıklayan Özer, "Bence bu referandumda bütün Türk halkının 'evet' demesi lazım. Ben bu iktidar döneminde ülkemizin önemli mesafe kat etiğini, diğer ülkeler arasında itibarımızın arttığını gördüm. Daha aydınlık bir ülke Türkiye için başka arkadaşlarım ne düşünürse düşünsün en azından ben 'evet' diyeceğim. Dışarıda bir sessiz çoğunluk var. Bu sessiz çoğunlukta 'evet' diyecektir." şeklinde konuştu.

12 Eylül Anayasası ile hazırlanan bu anayasa arasında büyük fark olduğunu da aktaran Özer, hazırlanan yeni anayasanın Türkiye'yi daha ileriye götüreceğine inandığını söyledi.

Yemeğe katılan sanatçı Hazal da, referandumda 'evet' diyenler arasında olacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.