Çamlıca Basım Yayın, İstanbul Kitap Fuarı’nda!

Çamlıca Basım Yayın, İstanbul Kitap Fuarı’nda!
29. İstanbul Kitap Fuarı, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile 30 Ekim-7 Kasım 2010 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de başladı... 

Yurt içi ve yurt dışından 550 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen fuarda Çamlıca Basım Yayın, Çamlıca Çocuk, Yedikıta ile İnsan ve Hayat dergileri, 2. Salon - 512 numaralı stantta okuyucularıyla buluşuyor.

Fuarın bu seneki teması “İstanbul’u Yazmak”. Bu tema çerçevesinde Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul’u yazan yazar, şair, gazeteci ve araştırmacıların katılımıyla düzenlenen çeşitli etkinliklerin yanı sıra yurt dışından İstanbul’u yazan yazarlar davet ediliyor. Fuarın bu yılki onur konuğu ise İspanya.

Çamlıca Basım Yayın bünyesinde çıkartılan aylık tarih ve kültür dergisi Yedikıta Dergisi’nin önceki sayılarını tekrar okumak, sevdiklerine armağan etmek ve arşivlemek için büyük fırsat… Yedikıta Dergisi’nin İlk 24 sayısı yanındaki ekleriyle ve özel arşivlik kutularıyla birlikte sadece 80 TL.



Çamlıca Basım Yayın, çocukları da unutmadı…
Çamlıca Basım Yayın, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı da unutmadı. Çamlıca Çocuk, uzman eğitimcilerce hazırlanan Okul Öncesi Eğitim Seti ile yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programına göre düzenlenen ve şık bir kutu içerisinde sunulan set, çocukların gerekli davranışları ve alışkanlıkları kazanabilecekleri etkinliklerden oluşuyor. Öğretmenlere ve öğrencilere hediye olarak verilen Gözlem Gelişim Dosyası, Gelişim Raporu, günlük yapılan faaliyetlerin kayıt altına alınabileceği Okulumda Bugün Defteri, Başarı Belgesi, Boy Grafiği, Yıllı Plan ve anaokullarına yönelik Mevsim Tabloları da sete ayrı bir kıymet katıyor.



Çamlıca’dan Fuar Fırsatları:
İnsan ve Hayat Dergisinin önceki sayılarını %25 indirimle sahip olma fırsatı, Çamlıca Çocuk Yayınlarında % 40 indirim ve sürpriz hediyeler, fuara özel bir fuar bülteni de Çamlıca standında ücretsiz olarak dağıtılacak.
Çamlıca Basım Yayın kitaplarında fuara özel % 50 indirim var… İşte, Çamlıca Basım Yayın’nın fuara özel müthiş kampanyası:

OSMANLI TARİHİ (1-2-3-4) 104 TL yerine 45 TL
KRONİK ESERLER (6 Kitap) 203 TL yerine 90 TL
Kitab-ı Gencine-i Feth-i Gence,
Tevarih-i Al-i Selçuk,
Abdi Paşa Vekayinamesi,
Şanizade Tarihi I - II,
Cihannüma,
Oruç Beğ Tarihi

GEZİ/REHBER (3 Kitap) 22 TL yerine sadece; 10 TL
İstanbul'da Ashab-ı Kiram Kabir ve Makamları
Mekke ve Medine Rehberi
Çanakkale Şehitlikleri

PROJELER (4 Kitap) 20 TL yerine sadece; 9 TL
Sakarya-Sapanca-Marmara Kanal Projeleri
Tüp Geçit (Tünel-i Bahri) Projeleri
Hamidiye Köprüleri (Cisr-i Hamidi) Projesi
Konya Ovası Sulama Projesi

HİCAZ KİTAPLIĞI (6 Kitap) 388 TL yerine 175 TL
Osmanlı Devrinde Hicaz I-II
Osmanlı Devrinde Kudüs I
Hicaz Vilayet Salnamesi
Mekke ve Medine Rehberi
Haremeyn Hizmetleri
Peygamber Efendimiz’in Hayatı

İletişim: Mustafa ÖZKAN
Halkla İlişkiler
[email protected]
Tel: 212 657 77 35 Dâhili: 16

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.