Bu da Yahudilerin 'Fitne'si

Bu da Yahudilerin 'Fitne'si
Hollanda'da ırkçı milletvekili Geert Wilders'ın İslam'a hakaret eden 'Fitne' isimli filminden sonra, Polonya'da da Yahudileri hedef alan bir film yayınlandı.

HOLLANDA VE POLONYA
Hollandalı ırkçı milletvekili Geert Wilders’ın İslam’a ve Kuran’ı Kerim’e hakaret eden ‘Fitne’ isimli filmi tepki toplamaya devam ederken, Polonya’da milliyetçi görüşleriyle tanınan Polonya Ulusal Partisi de Yahudileri hedef alan bir film yayınladı.

‘EVİNİZE GİDİN YAHUDİLER’
İsrail gazetesi Yediot Aharonot'un haberine göre, Google’ın sahip olduğu video paylaşım sitesi YouTube’da yayınlanmaya başlayan filmde, animasyon şeklinde düzenlenmiş domuzlar Yahudilere ‘Evinizi gidin Yahudiler’ diye hakaret ediyor. İsrail’in Polonya Büyükelçiliği’nin YouTube’tan filmi yayınlamamasını istemesine rağmen, Google bu konuda henüz bir girişimde bulunmadı.

GOOGLE, FİLMİ KALDIRMAYACAĞINI BİLDİRDİ
Filmle ilgili şikayetler konusunda bir açıklama yayınlayan Google, YouTube’un milyonlarca insan tarafından kullanıldığını ve bazen küçük bir azınlık tarafından kuralların ihlal edildiğini bildirerek, YouTube’da sadece pornografi, ırkçı konuşmalar ve şiddet içeren filmler kurallara aykırıdır” açıklaması yaptı.

Yahudilerin tepki gösterdiği film, Polonyalı siyasetçi Leszek Bubel’in başkanlığını yaptığı Polonya Ulusal Partisi tarafından yapıldı. Bubel, daha önce de Siyon Protokolleri’ni bastırarak, Yahudilerin tepkisini çekmişti.

(habervaktim – Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.