Gözümün Nuru Namaz'ın 2. baskısı çıktı

Gözümün Nuru Namaz'ın 2. baskısı çıktı
Adıyamanlı Eğitimci-Karikatürist Ahmet Akil Yağınlı'nın son kitabı 'Gözümün Nuru Namaz'ın ikinci baskısı, Ensar Yayınları tarafından basılarak, Türkiye'deki tüm seçkin kitapçılarda satışa sunuldu.

Adıyamanlı Eğitimci-Karikatürist Ahmet Akil Yağınlı'nın üçüncü ve son kitabı 'Gözümün Nuru Namaz-Çizgilerle Namaz'ın ikinci baskısı Türkiye'nin önde gelen yayın evlerinden Ensar Yayınları'ndan çıktı. Basımı tamamlanarak Türkiye'nin bütün illerine gönderilen kitaba ilginin yoğun olduğu belirtildi.

Uzun yıllardır kitap çalışmaları yapan Yağınlı'nın, şu ana kadar ikinci baskısı piyasada olan ve üçüncü baskısı için Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlıkları sürdürülen 'Adıyaman Ağzı ve Kültürü' isimli kitap ile görgü kurallarının ve dini vecibelerin karikatürize edilerek anlatıldığı 'Çize Çize' kitapları ilgi gördü. Yağınlı'nın son kitabı olan ve ilk baskısı geçen yıl Adıyaman Gökkuşağı Derneği tarafından yapılan 'Gözümün Nuru Namaz' artık daha zengin içeriği ve tasarımı ile satışa sunulacak. Kitabının ulusal bir yayınevi tarafından bastırılıp, dağıtılmasının kendini mutlu ettiğini söyleyen Yağınlı, bu şekilde kitabın hazırlanış amacına daha çabuk ulaşacağını söyledi.

Kitabının tüm Türkiye'de satışa sunulacak olmasının heyecan verici olduğunu sözlerine ekleyen Yağınlı, "Taşıdığı anlamı, gereği gibi uygulandığında, insanları kötülük ve çirkinliklerden uzak tutacağı ilahi buyrukla bildirilen, dinin direği, gözümün nuru, müminin miracı, kulun kıyamet gününde hesaba çekileceği ilk ameli olarak Peygamberimiz (SAV) tarafından haber verilen, alimlerimizin imandan sonra en büyük hakikat olarak vasıflandırdığı namaz ibadeti üzerine bugüne kadar birçok sözün söylendiği, yazının yazıldığını biliyoruz. Yazılı metodun yanında görsel metot da etkin bir öğrenme ve zihinlerde uzun süre kalıcılığı sağlayan yöntemlerden biridir. Vaktin nakitten daha çok değer taşıdığı çağımızda ve okuma alışkanlığının da maalesef can çekiştiği bir hayatın içinde sayfalar dolusu yazılarla anlatılmak istenen bir konuyu birkaç çizgi maharetiyle zihinlere sunmuş olma çabasının ürünü olan 'Çizgilerle Namaz' kitabımızla, namaz ibadetinin anlam ve öneminin bilinmesine az da olsa katkı sağlamış olmayı ümit ediyoruz. Bu kitabın ulusal anlamda satışa sunulması, kitabın hazırlanış amacına daha çabuk ulaşılmasına da katkı sunacaktır. Bundan dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.