Yedikıta Aralık sayısı ile bayilerde!

Yedikıta Aralık sayısı ile bayilerde!
Yedikıta dergisinin Aralık sayısı okuyucusuyla buluştu. İşte bu ayın konuları:

"Doğru bilgi doğru kaynaktan alınır" düsturu ile 2005 yılında faaliyete başlayan Çamlıca Basım Yayın, kültürümüze, tarihimize ve tarihimizin kaynaklarına dair yayınlarıyla kısa zamanda Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında her seviyedeki okuyucusuyla buluştu. Kültür ve medeniyetimize dair orijinal eserler yayınlayarak fikir hayatımızın zenginleşmesine katkıda bulunmayı hedefleyen Çamlıca Basım Yayın, daha iyiye ve daha güzele ulaşmaya çalışmaktadır.

Çamlıca Basım Yayın bünyesinde Eylül 2008’de çıkan ilk sayısı ile okurlarına merhaba diyen Yedikıta Dergisi tarihî, ilmî ve kültürel konularda temel kaynaklar ve tarihî belgeler kullanılarak çarpıcı fotoğraflar eşliğinde hazırlanan araştırmacı ve titiz bir yayıncılık ürünüdür.

Başlangıcından bugüne kadar tarihte meydana gelen bütün hadiseler, Yedikıta'nın uzman araştırma ekibi tarafından günümüz bakış açısıyla büyük bir ciddiyetle değerlendirilerek, 7'den 70'e bütün okurlarına tertemiz bir dille sunulmaktadır. Her ay, titiz araştırma ürünü olan makaleler, geçmişten renkli bir o kadar da ibretamiz hadiseler, tarihî hakikatlerden oluşan akademik incelemeler, ilmî ve kültürel araştırma yazıları sunulmaktadır.

Bu ay Yedikıta’da neler var?
Bu ay Yedikıta Dergisi yine dopdolu... Aralık sayısının kapak konusu Japon İmparatorundan Osmanlı’ya gönderilen bir mektup. Bu ve benzeri birçok mektup Çamlıca Basım Yayın bünyesinde süren çalışmalar ışığında ortaya çıktı. Bu çalışmalar çok yakında kitap olarak raflarda yerini alacak.

Yedikıta’da bu ay Afganistan coğrafyasına uzanıyoruz. Horasan’dan Türkistan’a uzanan medeniyet beşiği Afganistan, kültür dünyamızı çok yakından alakadar ediyor. Savaşın devam ettiği bu topraklar hâlâ eski güzelliği ve tarihi dokusunu muhafaza ediyor.

Bir zamanlar Zemzem’e atılan büyük bir iftirayı Yedikıta Dergisi gözler önüne seriyor. Londralı bir kimyagerin tahlili neticesinde dünya genelinde zemzem suyuna bir iftira propagandası başlatılmıştı… Zemzem’e karşı yürütülen propagandanın perde arkası Yedikıta’da…



Yedikıta Dergisi, tüm bayii ve seçkin kitabevlerinde…

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.