İrfan Mektebi 5. Yaşına Girdi!

İrfan Mektebi 5. Yaşına Girdi!
İrfan Mektebi 49. sayısında, okurlarının karşısına “Hz. Ali (kv)’nin asırlar öncesinden alkışladığı hizmet: Kur’ân harflerini muhâfaza etmek” kapağıyla çıktı.

Dosyada; M. Said Serdengeçti “Bedîüzzaman Hazretleri ve Hatt-ı Kur’ân” makalesiyle Bedîüzzaman Hazretlerinin Kur’ân harflerini muhâfazaya verdiği ehemmiyeti anlatırken, Mesut Hızarcı “Osmanlıca el yazısının şeklî esasları” yazısıyla güzel bir yazıya sâhib olabilmenin ipuçlarını veriyor. 

Bu sayıda; Halenur Serhad "Kur’ân’dan duâlar" makâlesiyle ibâdetin esası olan duâya bir duâ kitabı olan Kur’ân’dan numuneler sunarken, Muhammed Kurt "Yağmur, rahmet ve Hz. Muhammed (asm)" makalesiyle âlemlere rahmet olan Hz. Muhammed (asm)’ın yağmur ve rahmet olduğunu anlatıyor. Arif Emre Gündüz "Hicret ve getirdikleri" yazısıyla hicretin kazanımlarından bahsediyor.

Zafer Zengin "Kalemin şehâdeti", Cemal Erşen "Eski Said ne zaman Yeni Said oldu?", Münir Salih "Şirin Kalem’le mülâkat", Mustafa Yankın "Bilim üzerine 3", gibi daha birçok yazı, haber ve mülâkat ile birlikte "Kırk Ambar", "Aşure" ve "Osmanlıca Öğreniyorum” bölümleri okurların istifâdesine sunuluyor.

İrfan Mektebi, “Umreye Gidiyoruz” kampanyası ile okurlarını üç yeni abone bulmaya teşvik ediyor.
Aile-çocuk eki son kez okurlarına veda ediyor.

İrfan Mektebi, abonelik için telefon: 0212 671 51 80 www.irfanmektebi.com



Ayrıntılı bilgi için:
Telefon: 0212 6715180
Faks: 0212 6715181
E-posta: [email protected]
Web: www.irfanmektebi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.