Kombassan Holding firmalarına ödül

Kombassan Holding firmalarına ödül
İstanbul Sanayi Odası (İSO) sıralamasında ilk 1000'e giren Kombassan Holding firmaları, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından ödüllendirildi. MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, grubun gösterdiği başarılardan dolayı memnun o

Konya'da düzenlenen programa katılan MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Kombassan Holding'in bünyesinde bulunan 5 firmaya ödül verdi. İSO ilk 1000'e giren Kombassan Kağıt, Kompen, Komgıda, Muratlı Karton ve Divapan'a ödülleri veren Vardan, "Bu firmalarımızdan başarılarının devam ettirmelerini istiyoruz. Konyalı firmaların gösterdiği başarılardan dolayı gururluyuz. Ekonomi, geçen yıllara göre daha iyiye gidiyor. MÜSİAD olarak İSO sıralamasına giren Konyalı 1000 firmaya ödül vermekten gurur duyuyorum." diye konuştu.

Ödül töreninden önce Konyalı sanayi kuruluşlarını gezen Vardan, Kombassan Kağıt Fabrikası'nda incelemelerde bulundu. Kağıdın selülozdan, kullanıma kadar geçirmiş olduğu işlemleri içeren sunumu izleyen Vardan, daha sonra fabrika ve kağıt üretimi hakkında bilgi aldı. Kombassan Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, ilk 500 firma içerisinde yer alabilecek Kombassan firmalarının bulunduğunu söyledi. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) ile ilgili borsa sürecine de hız verdiklerini ifade eden Şahin, "Konyalı firmaların İSO sıralamasında ilk 1000'e girmesi, bizim açımızdan da umut vericidir. Bu tablo bizi gururlandırdı. MÜSİAD üyesi olan firmaları ilk sıralarda görmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Düzenlenen ödül törenine MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan'ın yanı sıra, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve çok sayıda işadamı katıldı.


CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.