Mustafa Celik'ten konferans!

Mustafa Celik'ten konferans!
Sakarya Adalet Platformunun düzenlediği “Ülfet Fıkıhı” konulu konferans için, Mustafa Çelik Hoca bugün Adapazarı’na geliyor. 

Sakarya Adalet Platformu yetkilileri, “Ülfet fıkıhı”(nı) önemsediklerini ve bu konuya vakıf olan Mustafa Çelik Hocayı davet ettiklerini bu konuya duyarlı bütün Müslümanları davet ettiklerini açıkladılar.
Konferansın yapılacağı yer: Yunus Emre Kültür Merkezi
Tarih: 28 Ocak Cuma (Bugün)
Saat: 19:30-22:00 arası
Erenler/ Adapazarı

MUSTAFA ÇELİK HOCA KİMDİR?
1960'da Ş.Urfa'nın Bozova ilçesinin Boztepe köyünde doğdu. İlk tahsilini Boztepe Köyü ikokulunda tamamladı. 1973-74 öğretim yılında Urfa İmam-Hatip Lisesine kaydoldu. Orta kısmı Ş. Urfa İmam-Hatip Lisesinde, liseyi de 1980-81 tarihinde Bitlis İmam-Hatip Lisesi'nde tamamladı. Yazı hayatına ortaokul yıllarında başladı. “İslami Hareket Fıkıhı” isimli eserinden dolayı 2 yıl ceza aldı. Yazarın bugüne Kadar: "Ölçü", "Yenda", "Misak", "Fütüvvet" Yayınlarından 100 üzerinde eseri yayınlandı. Vahdet Gazetesi, Ribat Dergisi, Vuslat dergisi, ve haber sitelerinde bir çok yazısı yayınlandı. çok iyi derecede arapça bilen yazar Akit Gazetesinde yazmakta olup 21 yıldır Misak Dergisinde Yazmaktadır. mustafa çelik hocamız türkiye geneliden, konferans ve sohbetlerine devam etmektedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.