Ölü bulunduğu ev Altan ailesine ait

Ölü bulunduğu ev Altan ailesine ait
Ünlü sunucu Foster'in ölü bulunduğu evin Taraf'ın Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Halit Altan'a ait olduğu ortaya çıktı. Altan polis merkezine götürüldü.

İLGİLİ HABER: KEREM ALTAN İFADE VERDİ

Foster'in Caddebostan'da ölü bulunduğu apartmanın büyük bir bölümü Altan ailesine ait. Apartmanda Çetin Altan başta olmak üzere Mehmet ve Ahmet Altan'ın ve ailenin diğer fertlerinin ayrı ayrı daireleri bulunuyor.
Defne Joy Foster'in son nefesini verdiği ev Taraf'ın Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Halit Altan'a ait...



İddiaya göre Kerem Altan ve İlker Yasin Solmaz ile evli olan Defne Joy Foster, Taksim'deki bir barda birlikte eğlendikten sonra Altan'ın Caddebostan'daki evine geldi. Bir süre sonra Foster, fenalaştı. Kerem Altan, Foster'a müdahale ederek elini yüzünü yıkayıp kendine getirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı.

Altan, Defne Jos Foster, astım ve alkol nedeniyle rahatsızlanınca eve doktor çağırmış. Ünlü sunucu son nefesini verirken yanında Kerem Altan bulunuyordu.



Foster, astım hastası olduğu için aldığı ilaçlarla alkolün karışması sonucu fenalaştı. Arkadaşı hemen eve doktor çağırdı. 112'yi de aradığını belirten arkadaşının iddiasına göre, acil servis gelmeden Defne Joy Foster hayatını kaybetmişti.

''Solunum yetmezliği'' ve ''kalp krizi'' sonucu öldüğü sanılan Foster'ın, kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı öğrenildi.



SAVCI EVDE İNCELEME YAPTI
Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın ölümüne ilişkin olarak Caddebostan'daki evde inceleme başlatıldı. Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Foster'ın ölü bulunduğu Caddebostan Tanzimat Sokak'taki 3 katlı binaya geldi. Savcı ve polisler evde inceleme yaptı.

PAZAR AKŞAMI YARIŞMADAN ELENMİŞTİ
Show TV ekranlarında pazar akşamı yayınlanan Yok Böyle Dans Yarışmasındaki performansı sonrasında elenmişti. Elendiği ilan edildikten sonra Foster duygulu bir konuşma yapmış ve "Meşhurdum, yarışma sayesinde popüler oldum... Popüler bir işin içinde olmak zannedildiği gibi kolay değil, ama hayatın dengesini yakaladığımı zannediyorum." demişti.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?
Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu.

İncelemeler sürdüğü sırada Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz da Caddebostan'daki eve geldi.

İlk olarak Kral TV'de ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzun bir süre "Sihirli Annem" adlı dizide "Eda" karakterini canlandırdı.

Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu.

tv8'de yayınlanan "Bir İş İçin Lazım" adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan "Çeyiz Şov"u sundu.

ÜNLÜ SUNUCU ÖLÜ BULUNDU-HABERİ İÇİN TIKLAYIN



Siz de diğerleri gibi İngilizce konuşabilirsiniz. Nasıl mı ? Tıklayın !

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.