Büyük ödüllü resim yarışması!

Büyük ödüllü resim yarışması!
Görsel sanatlar alanında üretim yapan sanatçıların çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve belediye koleksiyonuna kalıcı eserler kazandırmak amacıyla, Küçükçekmece Belediyesi tarafından bir resim yarışması düzenleniyor.

2011 yılında bir ilk olarak başlayıp takip edecek yıllarda da devam ettirilecek biçimde düşünülen yarışmanın konusu bu yıl serbest olarak belirlenmiş.

Her sanatçının kendi tarzında eserleri ile katılabileceği yarışmanın seçici kurulunda Resul Aytemur, Erkan Doğanay, Ergin İnan, Kemal İskender, Ahmet Merey, Burcu Pelvanoğlu, Nedret Sekban bulunuyor.

Birincinin 10.000 TL, ikincinin 7.000 TL, üçüncünün 5.000 TL ile ödüllendirileceği yarışmada ayrıca üç adet 3.000 TL’lik mansiyon ödülü verilecek.

Yarışmaya eser vererek katılacak olan sanatçılar, kendi anlatım biçimlerine uygun her türlü teknik ve malzemeyi kullanmakta özgür olacaklar.

“Küçükçekmece Belediyesi Resim Yarışması” için gönderilen eserler, Mayıs ayında Küçükçekmece Cennet Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Salonu’nda sergilenecek.



Yarışma hakkında detaylı bilgi almak için
http://www.kucukcekmece.bel.tr/bilgi.pdf adresi ziyaret edilebilir.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.