Mustafa Çelik Kur'an'a Hizmet Vakfı'nda

Mustafa Çelik Kur'an'a Hizmet Vakfı'nda
Mustafa Çelik Hoca; İzmit Kur’an’a Hizmet Vakfı’nın davetlisi olarak ayın 19’unda İzmit’te geliyor.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamada şu biglilere yer verildi:

Kitapları, gazete, dergi yazıları ve konferanslarıyla çalışmalarına devam eden Mustafa Çelik Hoca temsilciliğimizde "Ülfet Şuuru" konulu konferansa verecektir.
Tarih: 19.03.2011 Cumartesi
Saat 20:00
Yer: Kur’an’a Hizmet Vakfı Konferans Salonu

MUSTAFA ÇELİK HOCA KİMDİR ?
1960'da Ş.Urfa'nın Bozova ilçesinin Boztepe köyünde doğdu. İlk tahsilini Boztepe Köyü ikokulunda tamamladı. 1973-74 öğretim yılında Urfa İmam-Hatip Lisesine kaydoldu. Orta kısmı Ş. Urfa İmam-Hatip Lisesinde, liseyi de 1980-81 tarihinde Bitlis İmam-Hatip Lisesi'nde tamamladı. Yazı hayatına ortaokul yıllarında başladı. “İslami Hareket Fıkıhı” isimli eserinden dolayı 2 yıl ceza aldı.

Yazarın bugüne Kadar: "Ölçü", "Yenda", "Misak", "Fütüvvet" Yayınlarından 120'nin üzerinde eseri yayınlandı. Hicret Gazetesi Tevhid Gazetesi, Vahdet Gazetesi, Ribat Dergisi, Vuslat Dergisi ve haber sitelerinde birçok yazısı yayınlandı. “Mekarim-i Ahlak” isimli eseri Özel Fm’de sesli kitaplar projesi kapsamında okutulmaktadır. Halen Akit Gazetesinde ve Ankara’da çıkmakta olan Misak Dergisinde yazmaktadır. Çok iyi derecede Arapça bilen yazar, 4 çocuk babası olun Türkiye genelinde konferans ve sohbetlerine devam etmektedir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.