Van'da Polat Alemdar heyecanı - İZLE 

Van'da Polat Alemdar heyecanı - İZLE 
Necati Şaşmaz’ın Van ziyareti izdihama neden oldu. Ünlü sanatçı hayranlarının arasında adeta kayboldu.

Aile dostları olan Gültepe ailesini ziyaret etmek için beraberinde Cahit Kayaoğlu ile birlikte Van'a giden ünlü sanatçı Necati Şaşmaz, Merkür Televizyonu’nu da ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni İsmail Topçuoğlu tarafından karşılanan Necati Şaşmaz, Ana Haber bülteninde Fevzi Demirağ’a konuk oldu.

Haber programında Fevzi Demirağ’ın sorularını yanıtlayan Polat Alemdar, Van’ı ve Van halkını çok sevdiğini, gördüğü yoğun ilgiden memnun olduğunu ifade etti. Van’a yabancı olmadığını da belirten Polat Alemdar, Van Kedisi beslediğini, Van yemeklerini ve türkülerini de iyi bildiğini söyledi.

Canlı yayında okuduğu türkü ile ayrı bir heyecan getiren Necati Şaşmaz, neşeli ve esprili geçen programın ardından Merkür TV çalışanları ile fotoğraf çektirdi.

Merkür ekranlarında ‘Polat Alemdar’ı izleyen Kurtlar Vadisi Pusu hayranları, televizyon binasına akın etti. Kapı önünde ve caddede biriken kalabalık, Polat Alemdar’ı görmek ve fotoğraf çekmek isteyince izdiham yaşandı. Kalabalığın arasından geçerken adeta kaybolan Necati şaşmaz hayranlarını selamlayarak aracına bindi.

İŞTE VAN İZDİHAMI - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>>>

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.