Şiir yarışmasına büyük katılım

Şiir yarışmasına büyük katılım
Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği ‘Mevlana Konulu 4. Geleneksel Şiir Yarışması’ için başvuru tarihi sona erdi. Yarışmaya yurt içi ve yurt dışından 1.726 şair, 2.202 şiirle katıldığı yarışmanın sonuçları 23 Mayıs’ta açıklanacak

Her yıl geleneksel olarak düzenlediği yarışmalarla sanat ve edebiyat dünyasına yeni yetenekler kazandıran Ümraniye Belediyesi, kültür sanat yolculuğunu aralıksız sürdürüyor. Belediyenin bu yıl 4. kez düzenlediği ‘Mevlana Konulu 4. Geleneksel Şiir Yarışması’ için başvurular sona ererken, yarışmaya rekor seviyede bir katılım gerçekleşti. Yurt içinden ve aralarında Almanya, Hollanda, Danimarka, Belçika, Fransa, A.B.D ve Türkî cumhuriyetlerin bulunduğu çok sayıda ülkeden katılımların da olduğu yarışmaya 1.726 şair, 2.202 şiirle başvurdu.

Yarışmanın sonuçları 23 Mayıs’ta açıklanacak. Yarışma sonucunda birinciliği elde eden şiire 2 bin YTL, ikinciye bin 500 YTL, üçüncüye, bin YTL, 10 adet esere de 500’er YTL mansiyon ödülü verilecek. Ödüller 29 Mayıs’ta düzenlenecek bir törenle sahiplerine verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.