Terör yandaşları da alkışladı

Terör yandaşları da alkışladı
Sanatçı Rutkay Aziz'in Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yaptığı ve iri medya organlarının "Ayakta alkışlanan konuşma" diye aktardığı konuşmayı terör örgütü yandaşları da alkışladı.

Bira festivalleri düzenleme ile ünlü Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür ve Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğinde gerçekleştirilen 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, 'Açılış ve Onur Ödülleri Töreni' ile başladı.

Festivalin açılış konuşmasını, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın yaptı.

Gecede, Rutkay Aziz, 'Sanatta Sosyal Sorumluluk' ödülü aldı.

Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği Başkanı Rutkay Aziz'e ödülünü, Zuhal Olcay verdi. Olcay, Aziz'i 'Sen güzel ve aydınlık ülkemizin teminatı olarak gördüğüm sanatçılardan birisin' diye takdim etti.

Rutkay Aziz'in de konuşmasında "Benim ülkemde tanık olduğum, hukukun üstünlüğünün yittiği, adaletsiz bir kalkınma girişiminin hızla yol aldığı, parasız eğitim pankartı açan öğrenci arkadaşımın 16 ay hapis yatması... Dünyanın hiçbir ülkesinde kadın, çocuk bu kadar tacize, cinayete maruz kalmıyor. Dünyanın gerçeği, savaş çığlıkları, açlık, işgal, sömürü..." dedi.

İRİ MEDYANIN ÇOK HOŞUNA GİTTİ

Sol görüşlü sanatçıların ödüllendirildiği bir geceye dönüşen festivalde Rutkay Aziz'in bu konuşması CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Akaydın başta olmak üzere salonda bulunanlarca coşkuyla alkışlandı.

İri medya organları Rutkay Aziz'in bu sözlerini "Ayakta alkışlanan konuşma" diye genişçe aktarırken, sanatçının bu sözleri terör örgütünün yayın organı ANF'nin de çok hoşuna gitti.




ANF DE ALKIŞLADI

ANF de, Rutkay Aziz'in konuşmasına geniş yer ayırdı.

ANF'nin haber başlığı "Rutkay Aziz: Türkiye'de cehalet örgütlü eyleme geçti" oldu.




Habervaktim.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.