Neşet Ertaş, İzmir'deydi

Neşet Ertaş, İzmir'deydi
İzmir İç Anadolu Dernekler Birliği Federasyonu'nun düzenlediği bahar şenliğinde sahne alan ünlü halk müziği üstadı Neşet Ertaş, geceye katılanlara unutulmaz bir konser verdi.

Buca Gölet Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran binlerce vatandaş, İç Anadolu Dernekler Birliği Federasyonu'nun organize ettiği bahar şenliğinde biraraya geldi. Şenlik kapsamında halk oyunları ekipleri çeşitli gösteriler sundu. Gösterilerin ardından sahne alan Neşet Ertaş, binlerce vatandaş tarafından ayakta alkışlanarak karşılandı.

Konser öncesi konuşan Ertaş, emekliye ayrıldıktan sonra İzmir'e yerleştiğini ifade ederek, "Sizinle beni buluşturdukları için tüm yetkililere teşekkür ediyorum. İzmir olsun, ülkemizin hangi tarafı olursa olsun her yer bizim şükür. Bu cennet ve güzel ülkemizde dünyanın hiçbir yerine benzemeyen bir toprak üstündeyiz. Ne mutlu bize. Ama denge düzen meselesi. Yabancı ülkelerde gördüğümüz dengeyi, düzeni kendi ülkemizde görememenin üzüntüsü içindeyiz. Türkülerimizde söylüyor, kim dinliyor, kim anlıyor?" dedi.

Ertaş, konuşmasının ardından en sevilen türkülerini seslendirdi. Açık Hava Tiyatrosu'nu dolduran binlerce vatandaş da Ertaş'ın türkülerine eşlek etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.