“Milli Gençlik buluşmaları” başlıyor

“Milli Gençlik buluşmaları” başlıyor
AGD, bütün eski üniversite başkanlarını “Milli Gençlik buluşmaları” adlı çalışmayla bir araya getiriyor.

Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkez İnsan Kaynakları Komisyonu ve Üniversite Komisyonu’nun ortaklaşa düzenledikleri programlarla eski üniversite başkanları bir araya geliyor. 7 bölgede farklı tarihlerde yapılacak olan toplantıların birincisi 10-11 Mart tarihinde Diyarbakır'da düzenlenecek. AGD Diyarbakır Şubesi’nde yapılacak programa Milli Gençlik Vakfı dönemi dahil olmak üzere Türkiye'nin herhangi bir ilinde üniversite başkanlığı yapmış ve şu anda Güney Doğu Bölgesi’nde yaşayan başkanlar katılacak. 

Önümüzdeki tarihlerde diğer 6 bölgede de gerçekleştirilecek olan toplantılar kapsamında, İstanbul'daki Üniversite Başkanları ile ayrı bir çalışma yapılacak. Ayrıca yurt dışında Üniversite Başkanlığı yapmış olanlar da unutulmayacak. Programlar Haziran ayının 3.haftasına kadar devam edecek. “Milli Gençlik Buluşmaları” bu tarihlerde Konya'da gerçekleştirilecek Türkiye geneli Eski Üniversite Başkanları Kampı ile nihayete erecek.

Her dem yeniden Bismillah

Çalışmayla ilgili açıklama yapan AGD Genel Başkanı Salih Turhan, bu toplantıların çok mühim olduğunu belirterek “Vaktiyle birçok sıkıntıya rağmen Üniversite çalışmalarını yürütmüş arkadaşlarımızla bir araya gelerek bugünün çalışmalarını değerlendireceğiz.

Onların tecrübelerinden faydalanacağız. Bu kardeşlerimizin eskiden olduğu gibi bugün de çalışmalara dahil olmaları için elimizden geleni yapacağız. Biz biliyoruz ki, Üniversite döneminde yapılan çalışmaların hazzı hiç bir zaman karşımıza çıkmıyor. Eski Üniversite Başkanlarımızın bu hayırlı çalışmalara büyük özlem duyduklarını biliyoruz ve yeniden çalışmaları hep birlikte yürütmek üzere yola çıkmış bulunuyoruz.” diye konuştu.

AGD’nin gençliğin tamamını kucaklamayı kendisine hedef edindiğini ifade eden Turhan, “Bizler imha değil inşa etmeyi; yıkmayı değil yapmayı; dağıtmayı değil toparlamayı hedefleyen; her şeyiyle bir medeniyeti inşa etme sorumluluğu ve mesuliyetine müdrik bir gençlik için çalışıyoruz. Anadolu Gençlik Derneği olarak, her dem yeniden Bismillah diyerek çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.